Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 13

Moyersoen

Expert digitale omnichannel marketeer

Via Moyersoen

Staat 20 dagen op Jobat.be

Ben jij ook gebeten door alle geheimen van digitale marketing en online communicatie.  Tover jij met blogs, forums en weet jij perfect jouw weg te vinden in het bos van de online media?  Hou jij van een uitdaging en heb je interesse in veel verschillende sectoren? Dan ben jij geknipt voor de marketing functie bij Moyersoen.

Moyersoen is al 30 jaar een specialist in online veilingen zowel nationaal als internationaal en heeft dagelijks 30.000 online bezoekers uit ongeveer 130 landen.  Zowel industriële producten (machines, voertuigen, onderdelen, …), immo (huizen, kantoren, fabrieken, …), wagens (oldtimers, wagens van diverse merken) als ook meubels, antiek en alle andere mogelijke producten (onderdelen prothesen, zadels, schoonheidstoestellen, …) gaan onder de spreekwoordelijke (digitale) hamer. Vind jij voor hen het beste (online) kanaal om zo snel mogelijk de juiste doelgroepen (zowel professionelen als particulieren) in beweging te krijgen?

Expert digitale omnichannel marketeer

Functieomschrijving

Omdat jouw uitdaging het vinden en aanspreken van de juiste doelgroepen is, ben je expert in SEO.  Niet alleen ben je in staat om een sterke content te schrijven, je bent ook expert in het opbouwen van een uitstekend linkbuilding profiel.  Dankzij jouw creatieve maar doelgerichte aanpak, weet je te achterhalen welke zoekwoorden mensen gebruiken in zoekmachines, welke kanalen ingezet moeten worden om specifieke producten zo snel mogelijk bij de potentiële klanten (zowel B2B als B2C) bekend te maken en weet je perfect het juiste moment uit te kiezen om aan de juiste persoon de juiste boodschap te tonen door middel van diverse media.
Bovendien hou je ervan om autonoom te werken en denk je graag na over nieuwe/potentiële tools, kanalen, activiteiten om je doelstelling te behalen.  Uiteraard start je vanuit een welonderbouwd marketing- en communicatieplan en volg je ook strikt op of de investering (zowel in tijd als in centen) zich voldoende zal terugbetalen en of je nieuwe media voldoende efficiënt hebt ingezet.  Kortom – je vindt niet alleen je weg terug in het bos van de sociale en online media (en uiteraard ook de geschreven pers), maar weet ook welke statistieken er in het oerwoud van de cijfers voor Moyersoen van belang zijn.
Tenslotte ondersteun je ook het sales team met de nodige materialen (brochures, folders, beursmateriaal, …) en bewaak je actief het merk ‘Moyersoen’ – alle contacten met pers en media verlopen via jou en ook op die manier werk je actief aan de groei van het klantenbestand.
 

Profiel

Je omschrijft jezelf als een taalstrateeg (zowel in het Nederlands, Frans als Engels) met heel wat bagage in online marketing en communicatie en kent het klappen van de zweep om je doelgroep(en) nationaal en internationaal in beweging te brengen. De begrippen SEO en Google Adwords zijn jou niet onbekend en naast het creatieve luik van de functie, hou je ook van de budget-technische opvolging.
Je kent alle finesses van de vele beschikbare digitale kanalen en bent ook in veel markten thuis.  Technische producten schrikken jou niet af (je zoekt bijvoorbeeld ook graag uit hoe je ventielen en kleppen, bulldozers en machines zou ‘marketen’ en bij welke doelgroep je terecht komt ).
Je bent geen high level marketeer die enkel wollige strategieën uitwerkt, maar een hands on expert die graag met een direct toepasbaar verhaal komt, graag overlegt met de interne diensten (sales en logistiek)  en ervan houdt om onmiddellijk commercieel resultaat van jouw werk te zien en te meten.
Naast je functie-technische skills omschrijf je jezelf als een mature, hands on persoon met sterke interne en externe communicatie skills, een creatieve mindset en een sterk resultaatgerichte insteek.
 

Aanbod

Niet alleen krijg je dé kans om te werken voor een Belgische marktleider op vlak van online veilingen, je werkt vanuit jouw positie ook mee aan de mediabekendheid, het imago en de groei van Moyersoen auctions.  Een sterk afwisselende jobinhoud en grote verantwoordelijkheid, maken van deze job een echte eye-catcher. Doe daar nog eens een toffe, moderne, open space werkomgeving bij en een aantrekkelijk salarispakket met goede voorwaarden, en je weet wat je te doen staat…
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Digital marketing
  • Sector: Distributie en Retail
  • Aartselaar (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.