Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 11

 TalentXperts Antwerpen

Expert digitale marketing

Via  TalentXperts Antwerpen

Staat 20 dagen op Jobat.be

Onze opdrachtgever is marktleider in zijn segment. Op een innovatieve manier benaderen zij de markt en staan ze garant voor kwaliteit en degelijkheid.  De sfeer van een familiebedrijf, gecombineerd met de georganiseerde en gestructureerde aanpak dankzij de Duits roots? Het werkt! Momenteel zijn ze bezig met een inhaalbeweging op het vlak van digitale marketing en aanwezigheid op social media. In dat kader zoeken we een digitale marketing expert.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Laat het ons weten!

Expert digitale marketing

Functieomschrijving

 
 • Je maakt deel uit van een 7 koppige ploeg die in staat voor marketing in zijn geheel. Jouw vakgebied en expertise is het digitale luik en dan meer bepaald de social media. Je bouwt, samen met de collega’s op de hoofdzetel in Duitsland, aan een performante social media strategie en rolt deze uit en past deze aan naar Belgische normen.
 • Jij weet anderen te boeien, weet hoe oplossingen over te brengen aan anderen en trekt de aandacht van de juiste doelgroep door jouw creatieve aanpak:  het gebruik van aangepaste kanalen, content en design. De focus ligt op het benaderen van consumenten via retailkanalen, daarnaast werk je op termijn ook een strategie uit naar professionele klanten en dealers toe.

Profiel

 • Bij voorkeur gaan we op zoek naar een kandidaat met 3 – 5 jaar ervaring in digital marketing en specialiteit social media. Jij kent de kanalen, weet welke wanneer in te zetten en kan op die manier expertise binnenbrengen binnen het team. Gezien digitale marketing is, volg je de markt op de voet en durf je te experimenteren met nieuwigheden. Bovendien ben je analytisch sterk en kijk je terug op voorgaande campagnes aan de hand van Adobe analytics (kan aangeleerd worden).
 • Je bent een teamplayer die grensoverschrijdend kan samenwerken en op een creatieve manier meedenkt over de mogelijkheden om het product in de markt te zetten.  
 • Jouw humor, dynamiek en flexibele aanpak maken jou de geknipte kandidaat voor deze rol!

Aanbod

Een mooie aanbieding binnen een degelijk bedrijf met goede organisatie en structuur. Je komt terecht binnen een afdeling waar ruimte is voor creativiteit, waar je autonomie krijgt binnen een uitstekende teamsfeer.    Jouw passie omzetten in een succesvolle ervaring bij een degelijke naam op de markt?  Grijp je kans!
Werkuren zijn glijdend tussen 7 – 18u, plaats van tewerkstelling is een goed bereikbare locatie in Wilrijk. Jouw inzet wordt beloond met een degelijk vast loon en een pakket extra legale voordelen (bonus, internetvergoeding, verzekeringen, smartphone en abonnement, laptop, …). Voor professionele verplaatsingen kan je gebruikmaken van een poolwagen. 2 – 3  keer per jaar maak je een korte verplaatsing naar het buitenland.
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Digital marketing
 • Sector: Distributie en Retail
 • Wilrijk (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.