Terug naar zoekresultaten
Solva

EXPERT / COORDINATOR KLIMAAT & ENERGIE

Bij Solva | Vlierzele | Onbepaalde duur, Voltijds

De 22 steden en gemeenten uit de regio Zuid-Oost-Vlaanderen willen de leefbaarheid op hun grondgebied nu en in de toekomst vergroten met een kwalitatief klimaatbeleid. De regio wil klimaatgezond worden: energieneutraal, fossielvrij en bestendig ten opzichte van de gevolgen van de klimaatverandering. Hiervoor wil de regio een ruimtelijke omslag realiseren en inzetten op leefbare kernen, open ruimte vrijwaren en werk in eigen streek.

VOOR SPOEDIGE INDIENSTTREDING IS SOLVA OP ZOEK NAAR EEN VOLTIJDSE M/V

EXPERT / COORDINATOR KLIMAAT & ENERGIE

Functieomschrijving

SOLVA zoekt een expert/coördinator klimaat & energie die samen met een team van collega’s inzet op het realiseren van deze visie. Het takenpakket is tweeledig. Enerzijds wijzigt de rol van regionale energiehuizen vanaf 2019. Als expert/coördinator ben je verantwoordelijke voor de opzet en coördinatie van de nieuwe structuur van het energiehuis SOLVA voor Zuid-OostVlaanderen. Daarnaast dringt de uitvoering van klimaatplannen in de regio zich op. Maatregelen uit het klimaatplan rond energie-e ciëntie en rationeel energiegebruik zal je ook voorbereiden en uitrollen als dienstverlening voor de gemeentebesturen in onze regio.

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma in een technische- of energiegerelateerde richting, of gelijkwaardig door ervaring. Je beschikt over expertise op het domein van energie. Kennis van hernieuwbare energie is een pluspunt. Je hebt kennis van het domein ‘klimaat’: basiskennis op wetenschappelijk vlak, alsook van de maatschappelijke context. Je hebt inzicht in de relevante overheidsstructuren en hebt een netwerk in de energie-, klimaat- of milieusector en/of beleid. Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken, je kan goed plannen en systematisch werken, je hebt schriftelijke en communicatieve vaardigheden en kan een team motiveren en aansturen.

Aanbod

SOLVA biedt een contract voor onbepaalde duur met een bruttomaandwedde, aan de huidige index, afhankelijk van de nuttige ervaring, dat varieert van € 3.667,53 tot € 6.777.27, een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en andere gangbare sociale voorzieningen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: Overheid en Social Profit
  • Vlierzele (standplaats)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Overheid, Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.