Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 35

Volgende

EXPEDITIEBEDIENDE MET FLEXIBELE WERKUREN

Voor een logistieke speler regio Antwerpen Haven zoeken wij een Bediende Expeditie.

Hays Response Antwerpen | Antwerpen & Haven | Interim optie vast, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

* Haven van Antwerpen
* Mooie verloning en flexibele werkuren
* Ervaring met IMDG en AMS filing


EXPEDITIEBEDIENDE MET FLEXIBELE WERKUREN

Functieomschrijving

Als hulpexpediteur zeevracht sta je in voor het verwerken van de vesselboekingen, waarbij je de boekingsbevestigingen nakijkt op correctheid. Naargelang de bestemming, voornamelijk USA en Mexico, zal je de nodige documenten opvragen vooraleer de zending kan geladen of geaccepteerd worden. Dit houdt in dat je de certificaten zal nakijken & bevestigen aan de klant en de containerplanning zal gaan bepalen. Dagelijks zal je de closinglaadlijsten verwerken en zal je de eerste gevarenaanvraag doorgeven via het betreffende systeem en de tweede gevarenaanvraag verwerken na de belading van de container zelf. Daarbij verzorg je de AMS filing voor de bestemmingen, bereid je de laadlijsten voor voor het magazijn en regel je eventueel het noodzakelijke voortransport. Jij werkt hierbij nauw samen met de manifestafdeling ter opmaak van het dossier. Jouw verantwoordelijkheid is om de opgelegde instructies en regelgeving nauw op te volgen en toch de doelstellingen te kunnen realiseren. Kortom, dit is een zeer gevarieerd en uitdagend takenpakket binnen een firma waar je kan doorgroeien.


Profiel

Wij zijn voor deze vacature van Hulpexpediteur op zoek naar iemand met een eerste ervaring als hulpexpediteur of manifestbediende. Aangezien je dagelijks zal instaan voor de zeevracht, is het ook nodig dat je een eerste kennis hebt van IMDG of AMS filing; een gelijkaardige ervaring als manifefstbediende is zeker een pluspunt. Aangezien je internationaal zal tewerkgesteld worden, heb je naast het Nederlands ook een vlotte kennis van het Engels en Frans. Jij bent computervaardig; je zal namelijk in verschillende interne programma's de opvolging doen. Organiseren en plannen zijn twee van jouw sterke punten.


Aanbod

Onze klant biedt een vaste job aan in een groeiend en internationaal bedrijf. Jij krijgt een mooie verloning, bespreekbaar volgens ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 8 dagen extra verlof bovenop het wettelijk verlof, een hospitalisatieverzekering voor het hele gezin en een groepsverzekering. Je kan ook werken in een flexibel arbeidsregime. Binnen de firma zijn er tot slot verschillende doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse in deze uitdagende job als Hulpexpediteur? Contacteer Joke Kuppens op het nummer 03/202.79.79 of laad jouw cv online op via de website.

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Joke Kuppens
03 202 79 74
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen & Haven
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.