Terug naar zoekresultaten
Accent

Exhibition Manager

Via Accent

Staat 14 dagen op Jobat.be

Onze klant heeft een sterke reputatie opgebouwd als organisator van beurzen congressen en evenementen. Voor hun portfolio van succesrijke vak- en publieksbeurzen zijn wij op zoek naar een Exhibition Manager. Ben je een commercieel talent ondernemend cijfermatig en blink je uit op organisatorisch vlak? Is sales jouw passie? En heb je ervaring als Sales/Project Manager? Dan ben jij de persoon die wij zoeken..

Exhibition Manager

Functieomschrijving

Als Exhibition Manager zorg je voor de organisatie van een aantal beurzen en help je mee aan de commerciële uitbouw. Je bent een project-salesprofessional die via een alerte en klantgerichte aanpak resultaten boekt. Je volgt de markttendensen op en speelt hier handig op in voor jouw eigen beurzen. Je bent bereid je te verdiepen in de wereld van evenementen en wordt een expert in de sector. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van begrotingen actualisaties en forecast verlies- en winstberekeningen en je voert marktanalyses uit. Je bent verantwoordelijk voor alle buitengaande documenten en briefwisseling. Je bent creatief bij het opstellen van reclamecampagnes folders brochures en mailings. Je geeft leiding aan het projectteam. Je rapporteert aan de Unitdirecteur.

Profiel

Je denkt en handelt klant- en resultaatgericht in termen van sales en marketing.

Hard werken zin voor initiatief en plezier hebben in het leggen van nieuwe contacten en actief prospecteren maken stuk voor stuk deel uit van je personage.

Jouw persoonlijkheid is essentieel: een gedreven commercieel talent alert ondernemend een doorduwer die langetermijnrelaties kan opbouwen en ook in teamverband floreert.

Gezien het internationale profiel van onze beurzen ben je vlot 3-talig: Nederlands Frans en Engels. Kennis van Duits is mooi meegenomen. Je genoot een hogere opleiding en je hebt een aantal jaren ervaring als Sales/Project Manager.

Ervaring in sales is een must.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur.
De functie is voltijds.
Je kunt rekenen op een goed salarispakket incl. extra legale voordelen.
Je krijgt ruime kansen tot verdere ontplooiing en opleiding.
Meteen een vast contract.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.