Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 36

Volgende
Leleux Associated Brokers

Executive assistant (M/V)

Leleux Associated Brokers | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Leleux Associated Brokers is een beursvennootschap, gesitueerd in Brussel, en wordt op haar beurt vertegenwoordigd door een netwerk van 30 agentschappen in gans België.  Onze beursvennootschap kent een sterke, toenemende groei, waarbij de kaap van 22.000 klanten werd genomen voor een totale waarde van 2,4 miljard euro onder depot.  Een honderdtal medewerkers sterk, richt de beursvennootschap duidelijk naar een andere aanpak van het principe “Private Banking” en creëert zo een niche binnen een zeer concurrentiële omgeving
 

Executive assistant (M/V)

Functieomschrijving

U staat in voor het onthaal van de klanten, het telefonisch onthaal, en filtert de binnenkomende oproepen. U sorteert en verdeelt de binnenkomende post en bestelt het kantoormateriaal.
Als rechterhand van de zaakvoerder bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van plannen, programma's en projecten en hun deadlines.
Verder verzorgt u de agendaplanning, inkomende en uitgaande communicatie en uiteraard de administratieve ondersteuning van de directie.
U plant vergaderingen, reserveert de zalen en parkeerplaatsen, nodigt de deelnemers uit, bestelt maaltijden en dranken, bereidt de nodige documenten voor.
U staat in voor vertalingen (van Frans naar Nederlands en Nederlands naar Frans).
 

Profiel

U bent Nederlandstalig, maar hebt een zeer goede kennis van de Franse en Engelse taal. Tevens beschikt u over uitstekende communicatieve vaardigheden.
U bent vlot, dynamisch en enthousiast. U werkt op een correcte, snelle manier die pro-actief is. U gaat gestructureerd te werk en bent goed georganiseerd. U bent probleemoplossend en stressbestendig en kunt terugblikken op een eerste ervaring als management assistant.
U kan perfect overweg met de traditionele informaticatoepassingen.
 

Aanbod

Een contract van onbepaalde duur in een financiële instelling in volle bloei.
 

Interesse?

Wilt u uw enthousiasme met ons delen en samen met ons proeven van de smaak van het succes? Voelt u zich klaar om de uitdaging aan te gaan en het beste van uzelf te geven in een aantrekkelijke werkomgeving?
Stuur dan uw kandidatuur naar het volgende adres: cbo@leleux.be
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.