Terug naar zoekresultaten
Vrije Universiteit Brussel

ES/2018/011 – Assisterend Academisch Personeel – Praktijkassistent - 10% - Faculteit Economische & Sociale Wetenschappen – Applied economics (APEC)

ES/2018/011 – Assisterend Academisch Personeel – Praktijkassistent - 10% - Faculteit Economische & Sociale Wetenschappen – Applied economics (APEC)

Via Vrije Universiteit Brussel

De Vrije Universiteit Brussel is al 40 jaar een hoofdrolspeler in het Vlaamse hoger onderwijslandschap. De universiteit telt 12.000 studenten en samen met haar ziekenhuis UZ Brussel stelt ze meer dan 6000 mensen tewerk. De Vrije Universiteit Brussel is de grootste Nederlandstalige werkgever in de hoofdstad.

De Vrije Universiteit Brussel grondt haar onderwijs en onderzoek op het beginsel van Vrij onderzoek ten bate van de vooruitgang van de mensheid. Dit houdt de verwerping in van elk louter gezagsargument en de waarborg van vrije oordeelsvorming, nodig voor de maatschappelijke inschakeling van dit basisbeginsel.

De Universiteit is autonoom en wordt democratisch beheerd. Dit houdt de waarborg in van de uitoefening van de fundamentele vrijheden binnen de Universiteit, alsmede het recht van de Universitaire Gemeenschap om deel te nemen aan de besluitvorming in het beleid van de Universiteit en de controle hierop.

Tot de zending van de Universiteit behoren:

 • het ontwikkelen, het overbrengen en het toepassen van een hoogstaand academisch onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, vrij van elk vooroordeel;
 • de maatschappelijke inschakeling hiervan in een geest van sociale bewogenheid;
 • de kritische vorming van iedereen in het licht van de in de gemeenschap te dragen verantwoordelijkheid.

ES/2018/011 – Assisterend Academisch Personeel – Praktijkassistent - 10% - Faculteit Economische & Sociale Wetenschappen – Applied economics (APEC)

Functieomschrijving

Vakgroep/Dienst: Applied Economics (APEC)

Vakgebied: Wiskunde voor Toegepaste Economische Wetenschappen

 • Je staat in voor het verzorgen van de colleges ‘Wiskunde I voor Toegepaste Economische Wetenschappen’ voor de werkstudenten.
 • Je biedt ondersteuning bij het verder ontwikkelen van cursusmateriaal (theorie en oefeningen) en bij de examens.

Vragen over inhoud?

Contact Prof. dr. Caroline Buts op +32 (0) 2 629 13 99 of Caroline.buts@vub.be

Profiel

Diploma master in de Toegepaste Economische Wetenschappen of Toegepaste Economische Wetenschappen: Handelsingenieur of gelijkwaardig met goede studieresultaten voor de kwantitatieve vakken.

Ervaring strekt tot aanbeveling, alsook vlot kunnen werken met Latex.

Van de kandidaat wordt verwacht de onderwijsvisie van de universiteit te onderschrijven (integrale tekst te raadplegen op de website van de universiteit).

Vrouwelijke kandidaten worden in het bijzonder aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

Aanbod

Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving. Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa. Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd. Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij. Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

Meer info vind je op de www.vub.ac.be onder de rubriek ‘ toekomstige werknemers’

 • Voorziene startdatum: 16/09/2018
 • Looptijd/duur contract: 3 jaar
 • Uiterlijk: 01/05/2018

Solliciteren kan uitsluitend ONLINE (via de website van de VUB)

De kandidaatstelling bevat ten minste volgende bijlagen:

 • een beknopt CV
 • het academisch dossier met alle relevante elementen
 • Visie onderwijs & onderzoek en vermelding van de vijf belangrijkste publicaties (voor postdoc functies)
 • een bondige motivering van de kandidaatstelling met inbegrip van een toelichting over de uitbouw van het toekomstig onderzoek
 • diploma’s.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Bepaalde duur
 • Deeltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Hoger onderwijs' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.