Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 19

Volgende

ERVAREN WERFLEIDER INDUSTRIEBOUW | VASTE JOB

Manpower | Hoogstraten | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en richt mij uitsluitend op de technische en bouwkundige arbeidsmarkt. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? In beide gevallen bekijk ik graag even met jou de opties en ondersteun ik je op weg naar een nieuwe job. Voor onze klant, gekende speler in de wonig- en industriebouw, en veel belang hechtend aan zijn werkgevers, zoeken we concreet naar een ervaren Werfleider.

ERVAREN WERFLEIDER INDUSTRIEBOUW | VASTE JOB

Functieomschrijving


Als werfleider sta je in voor het dagelijks aansturen en coördineren van de werven bij de klanten. Je kijkt er nauw op toe dat de werven op een correcte en veilige manier uitgevoerd worden en dit door alle aanwezige partners (arbeiders en onderaannemers). Je coördineert en communiceert uitvoerig met de projectleider zodat alle werkzaamheden binnen de vooropgestelde timing en budget kunnen verlopen. Daarnaast zorg je ervoor dat er kwaliteit afgeleverd kan worden en dit op een veilige en rendabele wijze. Voor de medewerkers ben je het aanspreekpunt en ben je niet bang om zelf de handen eens uit de mouwen te steken als dat nodig is.

Profiel


Vraag je jezelf of deze job iets voor jou is? Volgende kwalificaties kunnen alvast een meerwaarde zijn om goed te functioneren binnen deze functie.

  • Bachelor Bouwkunde OF gelijkend
  • Ervaring binnen de bouwsector
  • Ervaring als werfleider met het aansturen van werven
  • Communicatief
  • Probleemoplossend
  • ...

Aanbod


Je komt terecht in een KMO die ondertussen uitgegroeid is tot zo'n 150 medewerkers. Het mensgerichte, familiale sfeer wordt veel belang gehecht en zij doen er ook alles aan om dit te blijven behouden. Er is plaats voor ontwikkeling en groei waarbij je kan doorgroeien zowel verticaal als horizontaal. Je geniet van een competitief salarispakket in lijn met je ervaring + groepsverzekering + hospitalisatieverzekering + flex income plan + glijdende werkuren (work-life) + flexibele vakantieregeling in combinatie met collectief bouwverlof en maaltijdcheques.

Interesse? Solliciteer dan via dit kanaal. Ondervind je problemen of zit je nog met verdere vragen? Neem dan even contact op via 014 44 89 77 en vraag naar Simon.

Trefwoorden:Werfleider, werfopvolging, werfvergaderingen, projectleider, bouw, bachelor bouwkunde, projectleider

Interesse?

Bezoek v2.manpower.be voor meer informatie over de vacature ERVAREN WERFLEIDER INDUSTRIEBOUW | VASTE JOB of solliciteer online op de vacature ERVAREN WERFLEIDER INDUSTRIEBOUW | VASTE JOB.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Metselaar' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.