Terug naar zoekresultaten

Ervaren technieker - vaste nacht (Wetteren)

428377489

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Ervaren technieker - vaste nacht (Wetteren)

Functieomschrijving

Voor onze klant, een voedingsfirma, in de regio van Wetteren, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker - vaste nacht. Als onderhoudstechnieker word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collega's verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij. Als laatste ga je ook ondersteunend te werk voor de operatoren.

Profiel

Je behaalde een technisch diploma, bij voorkeur in de richting elektromechanica. Je hebt een echte passie voor techniek en een kriebel om bij te leren. Je hebt hiernaast reeds de nodige ervaring en kennis m.b.t. mechanica, elektriciteit en andere technieken. Dit omwille van dat je met een minimale bezetting zit in de nachtploeg. Je kan zelfstandig te werk gaan en weet van aanpakken. Je bent in staat te communiceren met je directe leidinggevende en collega's. Je kan de prioriteiten onderscheiden van de minder belangrijke zaken. Je wenst te werken in een koudere, voedingsomgeving. Je wenst te werken in de vaste nacht.

Aanbod

Je wenst te werken in een stabiele werkomgeving met een langetermijn engagement. Je wordt aantrekkelijk verloond en krijgt aanvullende extralegale voordelen.
Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.