Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 9

Volgende

ERVAREN PROJECTMANAGER BIJ PROJECTONTWIKKELAAR

* Ingenieur Bouwkunde / bachelor Bouwkunde / Architect met min. enkele jaren ervaring als Projectleider
* Verantwoordelijk voor opvolging uitvoering van A tot Z

* Vaste betrekking bij gezonde en groeiende bouwpromotor

Hays Kortrijk | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Hays Construction Kortrijk is op zoek naar een ervaren Projectleider voor residentiële en kantoorprojecten. Deze projectontwikkelaar is gespecialiseerd in de bouw van appartementen, verkavelingen, kantoren, serviceflats enz. Om het team te versterken is men op zoek naar een ervaren projectmanager.

ERVAREN PROJECTMANAGER BIJ PROJECTONTWIKKELAAR

Functieomschrijving

Als projectleider is het jouw taak om bouwprojecten vanuit de bouwheer van A tot Z op te volgen. Je verdiept je in de toegewezen uitvoeringsdossiers, ziet de architectuurplannen na. Je vraagt prijzen op bij diverse aannemers, vergelijkt en onderhandelt om vervolgens contracten af te sluiten. Je werkt een planning uit, organiseert werfvergaderingen, doet de nodige opmetingen en stuurt bij waar nodig. Doorheen het proces pleeg je overleg met architect, leveranciers, onderaannemers enz. en onderhoud je zeer nauw contact met eventuele eindklanten. Tevens beheer je de financiële en administratieve kant van je projecten teneinde de rentabiliteit te verzekeren.


Profiel

Je bent Ingenieur Bouwkunde, bachelor/graduaat Bouwkunde of Architect van opleiding of je hebt voldoende relevante ervaring die dit kan compenseren. Een ruime ervaring als projectleider in appartementsbouw is essentieel. Je bent vlot in de omgang en hebt de nodige commerciële feeling. Eén van je troeven is je efficiënte en analytische aanpak. Je bent voldoende matuur om werfvergaderingen te leiden en aannemers aan te sturen.

Aanbod

De firma biedt je een uitdagende en afwisselende job aan, waarbij eigen initiatief en persoonlijke inzet centraal staan. Hieraan is een interessant verloningspakket gekoppeld, afgestemd op je ervaring en prestaties. Dit bedrijf is gekend voor zijn vlakke structuur, mensgerichte aanpak en open, vrolijke sfeer. Men staat eventueel open voor een samenwerking op zelfstandige basis.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als ervaren projectmanager? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/176691 of solliciteer online.

Interesse?

Hays Kortrijk
Lies Hooghe
0498 17 66 91
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.