Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Ervaren projectleider HVAC

Whoohoo® Gent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Je krijgt de kans om te werken in een bedrijf die zich specialiseert in koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote industriegebouwen. Dit doen ze door het aanbieden van zowel advies, levering en installatie tot het volledige onderhoud van de installaties. Als projectleider krijg je heel wat verantwoordelijkheid en kom je in een team terecht waar er een zeer grote collegialiteit heerst.


Je zal een correcte verloning ontvangen met diverse extralegale voordelen (o.a. een wagen).


Ervaren projectleider HVAC

Functieomschrijving

Een goeie werf start bij de voorbereiding die de projectleider maakt. Je bent verantwoordelijk van A tot Z van de toegewezen werven en kan niet wachten om aan de uitvoering te beginnen. Je start met het opstellen van een haalbare planning en houdt deze ook voortdurend in het oog. Geraakt er iets niet op tijd af? Dan ben jij de persoon die oplossingsgericht gaat nadenken hoe het verder aan te pakken. Naast het opstellen van de planning neem je ook het toezicht en de levering van de materialen op je. Na het bestellen blijf je voortdurend bezig met levertermijnen en leverlocaties.


Je werkt budgetgericht en hebt daarbij aandacht voor vastgestelde deadlines. Je weet jezelf te ontpoppen als een mega multitasker die overzicht houdt op alles wat bij de werf komt kijken. Je stuurt en begeleidt werfleiders en externe partijen op de werf en op jouw beurt rapporteer je regelmatig aan je projectmanager over de vooruitgang van de werven. Je zorgt dat alles van een leien dakje loopt en weet de werf dan ook tijdig en correct op te leveren, mits de tegenslagen onderweg.

Profiel

Je beschikt over:

  • Master/bachelor Industrieel Ingenieur/elektromechanica/bouw/elektrotechniek
  • Kennis van HVAC & sanitair
  • Minstens 5 jaar ervaring binnen de industriebouw
  • Kennis van het Frans
  • Rijbewijs B
  • Kennis MS Office en AutoCADAanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met An-Sofie De Meyer van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 487 997 047.

Vermeld de referentie: 9185751-JA-BE
West-Vlaanderen,Antwerpen,Oost-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Limburg,Brussel,Waals-Brabant,Luxemburg,Luik,Henegouwen,Namen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in West-Vlaanderen, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Limburg, Brussel, Waals-Brabant, Luxemburg, Luik, Henegouwen, Namen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.