Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 12

Volgende

Ervaren Lab Analyst Quality Control Raw Materials & Analytics (m\/v)

Unique Office | Antwerpen | Bepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Estée Lauder is een toonaangevend cosmeticabedrijf dat bekend staat om kwalitatieve producten voor de verzorging van huid en haar, parfums en make-up. Sinds de oprichting in 1965 is de site in Oevel uitgegroeid tot de grootste Europese vestiging, met zo’n 900 medewerkers.


Ervaren Lab Analyst Quality Control Raw Materials & Analytics (m\/v)

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe analyses en evaluaties en zorg je mee voor de vrijgave van grondstoffen, bulken of afgewerkte cosmeticaproducten in overeenstemming met de normen en specificaties. In deze rol fungeer je als de rechterhand /backup van je supervisor en collega. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de analisten en vragen vanuit de verschillende afdelingen. Je stelt je op als mentor voor de nieuwe medewerkers in het labo. Aanvullend waak je over de goede shiftoverdracht en samenwerking tussen de ploegen.

Je bent mee verantwoordelijk voor het uitschrijven van nieuwe instructies en procedures en zorgt voor de initiatie, opvolging en finalisatie van OOS-en, deviaties, CAPA’s en Changes. Je zal verbetermogelijkheden evalueren, oplossingen en de leiding nemen als QC expert bij technische onderwerpen.

Tijdens het volledige labproces waak je mee over het correct navolgen van de GMP/GDP/GLP vereisten. Je beheert alle labo-apparatuur en bent het eerste aanspreekpunt voor troubleshooting. Je beheert mee de prioriteiten zoals input naar planning en garandeert stock statussen in samenwerking met QA.

Je neemt actief deel aan de communicatieprocessen en escaleert issues tijdig. Door jouw expertise bied je tevens input bij de verdere ontwikkeling van andere analisten en labo’s. Je verzorgt externe contacten in het geval van issue behandeling of labbenodigdheden.

De aanwezigheid en het beheer van actieve standaards en eventuele certificaten is een continue opvolging binnen je dagtaken. Je garandeert de continue flow in het labo en ondersteunt bij de testen als dit vereist is.

Profiel

Wie zoeken we?- Gemotiveerde kandidaat met minimum een bachelordiploma en/of minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.- Goede kennis van het Nederlands en het Engels, alsook van Excel, SAP, GMP/GDP/GLP zijn nodig.- Geavanceerde ervaring uit een pharma omgeving voor het uitvoeren en interpreteren van de testen, en dit op een veilige manier. - Je beschikt over sterke verbale en geschreven communicatieve vaardigheden, analytische vaardigheden en streeft voortdurend naar kwaliteit en veiligheid.- Je gaat oplossingsgericht te werk om zo de oorzaak van een probleem te vinden.- Je bent een teamplayer, maar legt daarnaast ook de nodige zelfstandigheid aan de dag voor het uitvoeren van jouw taken.- Met een positieve ingesteldheid kost het voor jou geen moeite om de team dagelijks te motiveren. Je bent proactief en neemt graag initiatief en hebt een flexibele houding.- Je bent stressbestendig en hebt oog voor continue verbetering en optimalisatie van werkprocessen.- Werken in een ploegenstelsel schrikt je niet af.  


Aanbod

Werken in een ploegenstelsel schrikt je niet af. 
Wat mag je van Estée Lauder verwachten?  Aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, ADV, kortingsbonnen EL company store, gratis broodmaaltijden


Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Bepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Labo' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.