Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

ERVAREN BUSINESS ANALIST

383076685

Via AGO Jobs & HR

Staat 6 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ERVAREN BUSINESS ANALIST

Functieomschrijving

Wij gaan op zoek naar een geboren business analist die reeds wat ervaring op zak heeft voor een bedrijf regio Kortrijk! Aangezien het desbetreffende bedrijf steeds probeert in te spelen op de noden van klanten, is het voortdurend in ontwikkeling. Daarom zijn ze op zoek naar iemand die samen met de IT-dienst een nieuw systeem wilt uitwerken. Dit doe je in samenwerking met de verschillende departementen binnen het bedrijf, al sta je het meeste in contact met de IT'ers. Je analyseert processen en bedenkt hoe deze verbeterd kunnen worden. Je houdt de vooruitgang van projecten goed in het oog en maakt de nodige haalbaarheidsstudies.

Profiel

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met een Master op zak. Dit bij voorkeur als ingenieur, jurist, economist,... Ook heb je reeds een eerste ervaring als business analist achter de rug ( idealiter 1 à 6 jaar). Je bent analytisch, kritisch, pragmatisch en zelfstandig ingesteld. Toch bezit je over de nodige softskills om met collega's te communiceren over de veranderingen.

Aanbod

Het bedrijf biedt je een aantrekkelijk en ruim salarispakket met verschillende extralegale voordelen. Je komt terecht in een dynamisch en energiek team.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.