Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende

ERVAREN ARCHITECT VOOR EXCLUSIEVE WOONPROJECTEN

* Architect met ontwerpcapaciteiten en commerciële skills
* Master Architectuur / Burgerlijk Ingenieur-Architect

* Appartements- en woningbouwprojecten binnen internationale werkomgeving

Hays Kortrijk | Gent | Onbepaalde duur, Zelfstandige, Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Voor onze klant Berkein, een gerenommeerd architectenbureau in Aalter, zijn wij vanuit HAYS Construction op zoek naar een uiterst ervaren architect. Met zijn herkenbare moderne/strakke stijl spitst dit kantoor zich toe op diverse woonprojecten zowel regionaal, als internationaal.

ERVAREN ARCHITECT VOOR EXCLUSIEVE WOONPROJECTEN

Functieomschrijving

De architect-zaakvoerder van dit burea, Geert Berkein, is op zoek naar een volwaardige rechterhand om de leads te kunnen verdelen. Na grondig overleg met de klant ga je aan de slag. Je werkt een aantal voorontwerpen uit in Vectorworks. Bij het ontwerpen neem je steeds de typische stijl van het architectenbureau in acht. Maar jouw persoonlijke inbreng en passie voor architectuur zorgen tevens voor verrassing en vernieuwing. Vervolgens werk je nauw samen met verschillende tekenaars/ assistent-architecten/(intern-)projectleiders. Je rapporteert aan de architect-zaakvoerder.Profiel

Je hebt een masterdiploma Architectuur of Burgerlijk Ingenieur-Architect en hebt min. 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie als architect. Verder werk je methodisch, nauwkeurig en zelfstandig. Je bent iemand die initiatief durft nemen, communicatief en klantgericht is. Je weet een team te motiveren om samen de vooropgestelde doelen te bereiken. Vectorworks beheers je grondig. Kennis Revit is een pluspunt. Tot slot is het primordiaal dat je je kan vinden in de strakke, tijdloze stijl waar het architectenbureau bekend om staat. Als architect naast Geert Berkein, ben je mee het gezicht van het kantoor.

Aanbod

Architectenbureau Berkein biedt je een dynamische, creatieve job met grote verantwoordelijkheid en commerciële inslag. Je werkt mee aan exclusieve projecten zowel regionaal als in het buitenland. Je komt terecht in een internationaal actieve firma die in volle groei zit. Men biedt je een afwisselende functie aan binnen een professionele werkomgeving. Een uiterst aantrekkelijk verloningspakket wordt afgestemd op je profiel. Op termijn voorziet de firma de mogelijkheid om een nog belangrijkere rol aan te nemen binnen het architectenbureau.

Interesse in deze functie als ervaren Architect? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk solliciteer online of bel op het nummer 0498/ 17 66 91.

Interesse?

Hays Kortrijk
Lies Hooghe
0498 17 66 91
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 35 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Zelfstandige
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect, Architect' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.