Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 35

Volgende

ERP Support Medewerker

177456319

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ERP Support Medewerker

Functieomschrijving

Ben je als developer op zoek naar een job met veelvuldig klantencontact en is mensen helpen echt jouw ding? Dan is deze job in de regio van Kortrijk iets voor jou! Als helpdesk medewerker heb je dagelijks klantencontact, hetzij via telefoon of andere communicatiemiddelen. Jouw taak bestaat erin om hen te helpen met functionele raad en technische bijstand. Dit kan gaan van kleine functionele problemen tot troubleshooting in de code. Er wordt dan ook voldoende technische kennis gevraagd om deze zaken aan te pakken.

Profiel

Je hebt een bachelor in een relevant vakgebied. Naast een generalistische technische kennis ken je de algemene principes van codetaal, waardoor je een code kan lezen en begrijpen om zo fouten op te sporen. De code zelf krijg je aangeleerd. Ervaring met financiële of boekhoudkundige programma's is een pluspunt. Door het ruime klantenbestand zoeken ze iemand die een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels heeft. Verder beschik je over een snel en efficiënt analyserend vermogen. Als teamplayer durf je elke uitdaging aan te gaan en heb je geen schrik om bij te leren. Schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking.

Aanbod

Je bent een belangrijk deel van een jong team dat elke dag een afwisselende en uitdagende job aangaat in een internationaal opererend bedrijf.
Er is een motiverend loon, aangevuld met extralegale voordelen (afhankelijk van ervaring) in een regio die makkelijk bereikbaar is.

Interesse? Contacteer Ago Kortrijk IT op 056 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs

Tot dan!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.