Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende

ERP Administrator

407348033

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 48 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ERP Administrator

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Harelbeke, actief in de industrie en toonaangevend in hun sector, kijken we uit naar een ERP-Administrator om de organisatie te versterken. Als ERP-Administrator ben je verantwoordelijk voor het garanderen van de beschikbaarheid en goede werking van alle ERP-gerelateerde software binnen de organisatie, om zo proactief en reactief een maximale ondersteuning aan de medewerkers te bieden. Je vormt een schakel tussen ICT en business en zorgt ervoor dat de business-noden vertaald worden naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Hierbij analyseer je de verschillende noden en beschrijf je de functionele oplossingen of het te ontwikkelen maatwerk (intern en extern). Waar nodig ontwikkel je zelf het maatwerk en/of stuur je de externe consultants aan. Je volgt de ERP-service desk op zodat alle geregistreerde issues bij de juiste persoon terecht komt en verzorgt aansluitend alle nodige documentatie en handleidingen bij de ERP gerelateerde software.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelor diploma in een technische richting of evenwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie (AX consultant, AX-developer...).
Je hebt voldoende kennis van AX 2012. Kennis van SQL is een vereiste, kennis van SharePoint 2013 en Dynamics CRM 2013 zijn een pluspunt.
Je bent zeer kritisch en hebt een analytische ingesteldheid, ook werk je nauwkeurig en klantgericht.
Werken in team stimuleert je om steeds te streven naar het beste resultaat. Ook sta je in voor het geven van alle nodige interne opleidingen rond de ERP-software.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiel, groeiend en toonaangevend bedrijf met een duidelijke visie en strategie. Er is wederzijds vertrouwen en appreciatie. We bieden een autonome functie met ruime verantwoordelijkheden en diverse ontplooiingsmogelijkheden. Daarbovenop krijg je een correct salarispakket aangevuld met aantrekkelijke voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Database' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.