Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

EPB-verslaggever

Whoohoo® Gent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Voor een studiebureau regio Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een ervaren EPB-verslaggever. Je komt terecht in een bedrijf waar je de kans krijgt om mee te werken aan grote, energiezuinige en duurzame projecten. Je werkt nauw samen in een aangename werksfeer met heel wat collega's in een heel modern gebouw. Je wordt constant uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en zo je ervaring uit te breiden.


Het studiebureau bestaat al meer dan 50 jaar en specialiseert zich in hvac, elektriciteit, sanitair etc. Door constante onderzoeken proberen ze hun plaats in de markt te verzekeren. Als EpB-verslaggever ontvang je een verloning op maat aangevuld met extralegale voordelen op basis van je kennis, ervaring en competenties.


EPB-verslaggever

Functieomschrijving

Als EPB-verslaggever verzorg je de complete EPB-berekeningen en stel je rapporten op via de EPB-software en rekenmethoden die het bedrijf hanteert. Je biedt ondersteuning aan de projectleiders en projectmanagers voor de vele diverse projecten betreffende de toepasbare regelgeving. Je volgt de vooruitgang van elk project nauw op. Jij bent verantwoordelijk voor duurzame energie haalbare projecten aan de hand van de nodige studies.

Profiel

Je beschikt over:

  • Kennis architectuur en technische installaties
  • Kennis met EPB-software
  • Registratie als EPB verslaggever (in Brussel)
  • Kennis Microsoft Office
  • Basis AutoCAD en/of RevitAanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met An-Sofie De Meyer van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 487 997 047.

Vermeld de referentie: 9185330-JA-BE
Antwerpen,Limburg,West-Vlaanderen,Namen,Henegouwen,Luxemburg,Oost-Vlaanderen,Waals-Brabant,Luik,Brussel,Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Namen, Henegouwen, Luxemburg, Oost-Vlaanderen, Waals-Brabant, Luik, Brussel, Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.