Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
STIB-MIVB

Environmental Officer - Carbon and Energy (M/V)

STIB-MIVB | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Environmental Officer - Carbon and Energy (M/V)

Functieomschrijving

Als Environmental Officer (Carbon and Energy) bestaat uw opdracht uit het aansturen, coördineren van de invoering van de koolstofstrategie van de MIVB en het realiseren van de concrete projecten binnen dit domein.
U werkt binnen het departement cel milieu en u rapporteert aan de Environmental Manager. De belangrijkste opdracht van het departement is het aansturen, coördineren en invoeren van het milieubeleid van de MIVB voor het geheel van de activiteiten, waarbij alle thema's aan bod komen (water, energie, afval, mobiliteit, aankoopbeleid, ...).
Deze functie biedt u de mogelijkheid om te werken aan grote energiegerelateerde projecten.

Uw rol omvat hoofdzakelijk:

* het coördineren van de invoering van de koolstofstrategie (opvolging van de projecten, reporting met betrekking tot hun voortgang en levering van de inhoud voor interne en externe communicatie)
* het inzamelen, verwerken, analyseren en verzekeren van de reporting van de gegevens betreffende het energieverbruik (rollend materieel en infrastructuur) en de koolstofuitstoot (berekening van de koolstofafdruk)
* het leiden van operationele projecten met betrekking tot het energieverbruik en de koolstofuitstoot (audits, invoering van referentiesystemen betreffende ecoconstructie, ...)
* het verzekeren van de opvolging van de wetgeving en van de naleving door de MIVB met betrekking tot het energieverbruik en de koolstofuitstoot (wetgeving EPB, energieaudits, PLAGE, ...)
* het bijdragen aan de implementatie en invoering van het milieuzorgsysteem van de MIVB, gebaseerd op de ISO 14001-norm (stimuleren van de energiecorrespondenten, documentbeheer, ...)

Profiel

* U beschikt over een masterdiploma binnen het technisch domein of met betrekking tot het milieudomein
* U beschikt over technische kennis binnen het energiedomein (HVAC, verlichting, …)
* De verwerking van cijfergegevens schrikt u niet af
* Als change agent kunt u zich volledig inleven in de transformatie van het bedrijf
* U bent Nederlandstalig of Franstalig en hebt een zeer goede kennis van de tweede landstaal

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Milieu' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.