Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 6

ENTERPRISE ARCHITECT EN INNOVATION MANAGER

Voor een bedrijf dat de derde beste speler is in zijn segment met een fantastische werksfeer, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon.

* People manager en architect
* Kennis Agile, Prince2, UML, BPMN etc.
* Regio Mechelen

Via Hays

Staat 17 dagen op Jobat.be

Het bedrijf straalt zijn waarden uit: je wordt met een glimlach ontvangen, een groene omgeving, een vlakke structuur en familiale sfeer.

ENTERPRISE ARCHITECT EN INNOVATION MANAGER

Functieomschrijving

Als Enterprise architect & Innovation Manager ben je verantwoordelijk voor het formuleren en bepalen van de richting van de IT-architectuur vanuit een doorgedreven begrip van de ICT- en de business-noden.
Je geeft leiding aan een team van 4 direct reports en speelt hierin een coachende rol om de groei van je teamleden te ondersteunen. Verder onderhoud je de IT-roadmap en volg je de realisatie van de midterm-plannen omtrent de enterprise- en integratie-architectuur. Je voorziet hierbij ook de input voor de data- en applicatie-architectuur. Daarnaast draag je de ICT-visie uit binnen alle lagen van de organisatie en creëer je het draagvlak voor deze visie. Actief op zoek gaan naar de consensus m.b.t. het projectplan, relaties met stakeholders onderhouden, fungeren als sparring partner voor strategie en innovatie en optimalisatieplannen initiëren behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de opvolging van de uitvoering opdat die gebeurt volgens de procedures en afspraken.

Interesse in de functie Enterprise architect & innovation manager? Neem contact op met Laura-Emirode Rasemont. Solliciteer online of bel naar 0470/19.40.07.

Profiel

Je beschikt over een master-diploma en je hebt reeds min. 7 jaar ervaring binnen IT waar je te maken had met project-en ontwikkelmethodologieën, SOA architectuur en analyse-en modeleertechnieken zoals UML en BPMN. Je bent een people manager die in staat is tactische doelstellingen om te zetten in operationele acties. Als manager van het team fungeer je als coach en luisterend oor. Een hands-on problemsolving mentaliteit en onafhankelijke houding typeren jou. Tot slot adem je de waarden: innovatief, duurzaam, authentiek en klantgericht.

Aanbod


Het bedrijf straalt zijn waarden uit: je wordt met een glimlach ontvangen, een groene omgeving, een vlakke structuur en familiale sfeer. Naast deze aantrekkelijk bedrijfsomgeving beschik je over de nodige tools en opleidinogen om je functie goed uit te voeren. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap dit aangevuld met een aantrekkelijk loonpakket (Hybride firmawagen, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ambulante verzekering, bonus, GSM, GSM-abonnement, thuiswerken, ruime korting op de energiefactuur, glijtijd en 33 dagen verlof)

Interesse in de functie Enterprise architect & innovation manager? Neem contact op met Laura-Emirode Rasemont. Solliciteer online of bel naar 0470/19.40.07.

Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'IT-architectuur' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.