Terug naar zoekresultaten

Embedded software programmeur

314329169

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Embedded software programmeur

Functieomschrijving

Voor een speler in zorgtechnologie in de regio van Torhout zijn we op zoek naar een embedded programmeur om hun technisch team uit te breiden. Met een leergierige en flexibele houding ga je steeds op zoek naar de allerlaatste technologieën en mogelijkheden. Vervolgens implementeer je dit op een creatieve manier. Je wordt ondersteund door een technisch team en rapporteert aan de R&D Manager.

Profiel

Naast een master of bachelor industrieel ingenieur en een rijbewijs B heb je interesse in zorgtechnologie. Voor deze functie heb kennis nodig van embedded software design in C op een embedded ARM platform. Daarnaast heb je kennis van elektronica, zoals schema's lezen, en kan je overweg met bepaalde meetinsrumenten, als schakel tussen sever-side software en hardware. Het is wenselijk om ervaring te hebben met embedded C , embedded realtime OS FreeRTOS, embedded netwerk stack LWIP en embedded linux. Interfaces zoals SPI, RS232, I2C zijn jou niet onbekend. Het is een pluspunt als je ervaring hebt met IAR IDE, netwerktechnologie (NTP, DHCP, VLAN) of VOIP. Verder ben je creatief en heb je geen schrik om voor je mening uit te komen. Ook omschrijf je jezelf als flexibel, integer en stressbestendig. Daarnaast volg je de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet om je kennis up-to-date te houden. Heb je geen '9 to 5'-mentaliteit en een echte teamplayer? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken.

Aanbod

Deze sterk groeiende en innoverende KMO voorziet een motiverend loon en alle benodigdheden om jouw job naar behoren uit te voeren. In het dynamische team heerst een losse werksfeer om zo elkaar te leren kennen. Voor deze uitdagende technische functie krijg je ook een GSM en laptop ter beschikking. De samenwerking laat je ook toe om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in de de job en de sector.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.