Terug naar zoekresultaten

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

* Bachelor of master diploma
* C++ programmatie
* Aantrekkelijke verloning met veel verlof

Via Hays

Voor een marktleider in het ontwikkelen, bouwen en installeren van hoogtechnologische en innovatieve machines is Hays IT op zoek naar een embedded software engineer.

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

Functieomschrijving

Als embedded software engineer ben je verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke softwaremodules. Hierbij maak je actief gebruik van Eclipse, Python en heel wat manuele en automatische testtools. Daarnaast bespreek je de noden met gebruikers en collega's en test je de oplossingen uit. Je zorgt ervoor dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct wordt afgestemd op de noden van de gebruiker. Aangezien de afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers heel kort is, kan je snel inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen.


Profiel

Idealiter beschik je als embedded software engineer over een hoger diploma in een IT-gerelateerde opleiding of ben je gelijkwaardig door ervaring. Onze klant heeft opportuniteiten voor zowel een junior- als een seniorprofiel; gemotiveerde schoolverlaters kunnen dus zeker ook in aanmerking komen. Belangrijk is een passie voor objectgeoriënteerd programmeren, alsook interesse in mechatronische systemen, recente processortechnologie en veldbussen. Om succesvol te zijn als embedded software engineer beschik je bij voorkeur over een creatieve en innovatieve geest en hou je van een zekere uitdaging.

Aanbod


Onze klant biedt jou een boeiende job binnen een internationaal en innovatief bedrijf waar een familiale sfeer heerst. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten en jezelf ten volle te ontwikkelen aan de hand van interne en externe opleidingen. Bovendien wordt jou een aantrekkelijk verloningspakket aangeboden, heb je glijdende werkuren en veel verlof.

Ben jij gepassioneerd door objectgeoriënteerd programmeren en elektromechanica en wil je bovendien in een gezond, internationaal bedrijf terechtkomen? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onderstaande knop of neem contact op met Eva Laleman op het nummer 0498 17 67 01.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Application development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.