Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 14

Volgende

Embedded Software Developer

461807646

AGO Jobs & HR | Kortrijk | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Embedded Software Developer

Functieomschrijving

Voor een internationale speler gelegen in Nieuwpoort zijn we op zoek naar een software ontwikkelaar. In deze functie is het jouw verantwoordelijkheid de software te schrijven en deze daarna uit te voeren, op te volgen en te testen. Daarnaast zal je ook support en opleiding moeten geven in verband met de gebruikte software. Ook zal je metingen en analyses uitvoeren met onder meer een logic analyzer, oscilloscoop etc. Verder denk je mee aan hardware en software concepten voor eventuele nieuwe producten en valt het ontwerp, de programmatie en opvolging van simulatieopstellingen ook onder jouw noemer. De rapportering en het overleg in teamverband verloopt volgens agile methodologie.

Profiel

Eerst en vooral ben je in bezit van een bachelor- of masterdiploma informatica, computerwetenschappen, elektronica of ICT. Daarnaast heb je ervaring met het schrijven van software in C, C en heb je affiniteit met netwerkprotocollen zoals TCP en UDP. Ervaring met volgende zaken is een pluspunt maar geen must: het ontwikkelen van drivers voor windows (CE) en linux, PLC programmatie, C#, QT, Python. Als taalvaardig persoon heb je geen moeite om vlot te communiceren in het Nederlands en Engels. Verder ben je een nauwkeurig persoon met veel oog op orde en netheid en heb je er geen probleem mee om zowel zelfstandig als in teamverband gunstige resultaten te leveren.

Aanbod

Je komt terecht in een snelgroeiend bedrijf met familiaal karakter waar een goede werksfeer heerst in combinatie met fijne collega's. Een boeiende en afwisselende job met een grote focus op technologisch hoogstaande oplossingen zorgt voor de perfecte match. Ook is er plaats voor de nodige autonomie en verantwoordelijkheid. Dit alles wordt ondersteund door een motiverend salarispakket in lijn met je ervaring. Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 32(0)56 23 07 55 of kortrijk.it@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Kortrijk IT
Wolvenstraat 23
8500 Kortrijk IT
Tel.: 056 23 07 55
Email: kortrijk.it@ago.jobs
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.