Terug naar zoekresultaten

Elektrotechnieker (dag) - regio Deinze

447731753

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektrotechnieker (dag) - regio Deinze

Functieomschrijving

Voor een sterk groeiend voedingsbedrijf in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar een elektrotechnieker in dag. Het doel van de functie is om storingen op elektrotechnisch vlak op te lossen. Onder meer volgende zaken maken deel uit van jouw takenpakket: - Je analyseert storingen op elektrotechnisch vlak en lost deze op (geautomatiseerde productie-installaties en gerobotiseerde inpakafdeling); - Je zorgt voor een goede werking van de installaties en voert aanpassing en/of verbeteringswerken uit; - Je verleent technische ondersteuning aan de ploegverantwoordelijken en externen; - Je neemt de nodige veiligheidsnormen en wettelijke regelgeving hoog in het vaandel.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze job ben je in het bezit van een technisch middelbaar diploma, bij voorkeur in de elektrotechnieken of je bent gelijkwaardig door ervaring. Indien je reeds ervaring hebt in de voedingsindustrie, heb je een streepje voor.
Je hebt reeds een brede technische kennis betreffende elektriciteit, elektronica, meet- en regeltechniek en PLC.

Aanbod

De firma biedt jou een uitdagende job en een vast contract na een geslaagde interim periode. Je komt terecht in een professionele organisatie met een vlakke structuur, er heerst een aangename werksfeer en het machinepark en kantoren zijn modern uitgerust. Naast een competitieve verloning, krijg je binnen de firma ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien aan de hand van onder meer persoonlijke opleidings- en ontwikkelingskansen.

Interesse? Stuur dan als de bliksem jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en wij helpen jou graag verder!
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij AGO TECHNICS

Alle jobs Elektricien

Populaire jobs in Elektricien:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.