Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende
De Lijn

Elektronicus te Kessel-Lo

Bij De Lijn

Staat 9 dagen op Jobat.be

De Lijn is een organisatie in beweging, die vooruit kijkt en innoveert. We zoeken naar slimme, veilige en duurzame oplossingen voor elke mobiliteitsvraag, in nauw overleg met de Vlaamse overheden. Elke dag zijn we met zo’n 8200 collega’s in de weer. De Lijn creëert voor haar medewerkers een stimulerende en respectvolle werkomgeving zodat ze hun rol als ambassadeur zo vlot mogelijk kunnen waarmaken. Zo dragen wij allemaal bij tot een Vlaanderen dat vlot bereikbaar is en waar het aangenaam leven is. Ook jij kunt hierin een sleutelrol spelen. Samen vooruit !

Elektronicus te Kessel-Lo

Functieomschrijving

Als elektronicus maakt je deel uit van een professioneel team dat instaat voor de elektronische herstelling en installatie van de diverse apparatuur op onze autobussen.
Je hebt goede kennis van solderen, analyseren en herstellen tot op elektronisch componentenniveau, kan kleine elektronische ontwerpen ontwikkelen en je wilt met de meest recente diagnosetools je expertise verruimen binnen het vakgebied door praktijk en een intern opleidingstraject.

Profiel

 • Je weet van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt oog voor de veiligheid en kunt kwalitatief werk afleveren.
 • Je hebt een passie voor techniek en hebt een goede kennis van elektronica.
 • Ervaring is een pluspunt.
 • Je beschikt minimum over een diploma TSO elektronica of je kan je ervaring of voldoende kennis in elektronica, elektronisch herstel van apparatuur aantonen.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en toont je bereid en medisch geschikt om een rijbewijs C en D te halen.

Aanbod

Naast een aantrekkelijk bruto maandsalaris, ontvang je nog tal van andere extralegale voordelen zoals groepsverzekering met een interessant pensioenplan, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, vrijverkeerkaarten voor het hele bus, tram, en metronetwerk voor jou en je gezin in België, gratis woonwerkverkeer met de trein, gratis thuisopvang voor zieke kinderen, … Maar bovenal bieden wij jou de mogelijkheid om zowel persoonlijk als professioneel mee te groeien met een groot bedrijf dat volop in beweging is en een belangrijke partner in het maatschappelijk mobiliteitsdebat.
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële elektronica' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.