Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 159

Volgende

ELEKTROMECHANIEKER

In de job van Elektromechanieker kom je terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en herstellen van de machines. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mee verantwoordelijk voor de automatisatie

Hays Gent | Oudenaarde | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Je kent misschien wel een landbouwer die laarzen van Bekina® Boots draagt. Geniet je van een goede nachtrust, dan is de kans groot dat je op een lattenbodem met veerelementen van Bekina® Indurub slaapt. Rijd je door een tunnel, dan is die misschien wel waterdicht gemaakt met de wateropzwelbare afdichtingen van Bekina® Compounds. Reeds 3 generaties bouwt bedrijvengroep Bekina® aan innovatieve, kwalitatieve producten. Deze vinden op vandaag overal hun weg.


ELEKTROMECHANIEKER

Functieomschrijving

Bestaand machinepark
* Preventief onderhoud van de machines
* Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma's, fijne afstellingen
* Door jouw oplossingsgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties.

Technische innovatie
* Nauwe betrokkenheid bij machine- en automatisatie-investeringen
* Verantwoordelijke rol in technische projecten
* Programmaoptimalisatie bij robotisaties

Kortom, dit is een heel brede functie met veel afwisseling, zoals 'hands-on' aan machines werken, teamwork en met gezond verstand problemen oplossen.


Profiel

Je komt in aanmerking voor de vacature van Elektromechanieker wanneer je beschikt over een technisch bachelordiploma (Elektromechanica/Elektrotechniek/Automatisering¬) of gelijkwaardig bent door ervaring. Een basiskennis matrijzen is een extra troef. Je beschikt over zowel een analytische als een praktische aanpak en kan autonoom en oplossingsgericht werken. Je bent bereid om in een 2-ploegenregime te werken en je bent beschikbaar in noodsituaties. Je beschikt over een goede kennis Nederlands en een praktische kennis Frans & Engels.


Aanbod

In de job van Elektromechanieker krijg je veel leerkansen: een degelijke interne opleiding door je collega's, bijscholing in nieuwste technologieën... Je komt terecht in een groeiend bedrijf dat investeert in een modern machinepark. Er wordt jou een correcte verloning aangeboden alsook groeikansen.

Interesse in de job van Elektromechanieker in Kluisbergen? Solliciteer online of contacteer Tessa Dedecker van Hays Engineering via 09/269.25.42


Interesse?

Hays Gent
Tessa Dedecker
09 269 25 42
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.