Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 6

Volgende

Elektromechanieker

435978932

AGO Jobs & HR | Genk | Interim, Voltijds

Staat 41 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektromechanieker

Functieomschrijving

voor een firma te Genk die gespecialiseerd is het produceren van fenolharsen die als halffabricaat in diverse toepassingen zoals; luchtvaart, auto-industrie, bouw, zijn we opzoek naar een elektromechanieker. Als elektromechanieker sta je in voor het uitvoeren van inspectief, preventief en curatief elektromechanisch onderhoud teneinde de nauwkeurige meting en werking van toestellen en installaties te garanderen. Tot het takenpakket behoren o.a.: Het analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen alsook het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en kleine aanpassingswerkzaamheden aan installaties op de ganse site. Het formuleren van voorstellen ter verbetering van de werking van installaties en deze na goedkeuring uitvoeren. Het vervullen van een aantal administratieve taken: Invullen van inspectiebladen na inspectierondes Het invullen van een shiftverslag Documenteren van problemen en oplossingen in SAP Doorgeven van bestelling van werkmaterialen en wisselstukken Het begeleiden van externe keuringsorganismen bij elektrische en mechanische inspecties en waken over de naleving van de milieu- en veiligheidsregels. Het naleven van (bedrijfs-)voorschriften en procedures op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en zorg dragen voor een nette en ordelijke werkomgeving.

Profiel

Je beschikt minimum over een diploma niveau Hoger Middelbaar Onderwijs in de richting elektromechanica en kan een 5-tal jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie aantonen.

Ervaring in de chemiesector is een extra troef.

Je bent een echte teamplayer en hebt zin voor initiatief.

Flexibele ingesteldheid: de functie wordt vnl. uitgeoefend in morgenpost (7-15h), afgewisseld met enkele middagposten (15-23h). Na de inwerkperiode kan je ook ingezet worden in het systeem van wachtdiensten. (Shiftsysteem)

Aanbod

Stabiele werkgever
competitief loon en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Genk
Europalaan 90
3600 Genk
Tel.: 089 62 13 93
Email: Genk@ago.jobs
Genk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële elektronica' jobs in Genk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.