Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 11

Volgende

Elektromechanieker zwaar rollend materieel in binnendienst

Anoniem | Paal | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.Momenteel zijn wij op zoek naar een elektromechanieker van zwaar rollend materieel in binnendienst!

Elektromechanieker zwaar rollend materieel in binnendienst

Functieomschrijving

Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitvoeren van het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien....) en het vervangen of herstellen van defecte stukken (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...).Ook sta je in om de conformiteit van de werking van de installaties te verzekeren (standaardinstellingen, veiligheid, milieu,...) en voor het opsporen van elektrische storingen. Je zal herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen).Hiernaast sta je ook in voor het registreren van opvolggegevens van interventies en het doorgeven van de informatie aan de betrokken dienst.

Profiel

Je behaalde minimum een A2 diploma in een technische richting en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring als technieker van zwaar rollend materieel achter de rug. Tevens ben je een echte teamplayer en ben je niet vies om je handen vuil te maken! 

Aanbod

Je krijgt onmiddelijk een vast contract aangeboden met een aantrekkelijke verloning, aangevuld met maaltijdcheques, een verzekeringspakket en een uitgebreide opleiding. Je komt tevens terecht bij één van de grootste spelers in de sector en kan met trots meebouwen aan het succes van het bedrijf. Lijkt dit alles je wel wat? Solliciteer dan snel via de link. 

Interesse?

Bezoek manpower.be voor meer informatie over de vacature Elektromechanieker zwaar rollend materieel in binnendienst of solliciteer online op de vacature Elektromechanieker zwaar rollend materieel in binnendienst.

Heusden-Zolder

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
  • Paal (standplaats)

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Heusden-Zolder meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.