Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 28

Volgende

ELEKTROMECHANIEKER | METAALVERWERKENDE INDUSTRIE | 2-PLOEGEN

Manpower | Balen | Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en richt mij uitsluitend op de technische en bouwkundige arbeidsmarkt. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? In beide gevallen bekijk ik graag even met jou de opties en ondersteun ik je op weg naar een nieuwe job.

Onze klant is een internationale speler binnen de metaalsector. Ook in België zijn er meerdere operationele sites waaronder één te Balen. Om het technische team te versterken wordt er momenteel actief gezocht naar een elektromechanieker. Dit binnen een 2-ploegensysteem.

ELEKTROMECHANIEKER | METAALVERWERKENDE INDUSTRIE | 2-PLOEGEN

Functieomschrijving


Je zal aan de slag gaan bij een firma die gekend staat voor hun verwerking van o.a. lood en zink. Hiervoor wordt beroep gedaan op diverse hoogtechnologische machines gaande van smeltovens tot elektrische robotinstallaties.

Als elektromechanieker doe jij montage en demontage van onderdelen. Deze kunnen zowel mechanisch als elektrisch gerelateerd zijn. Naast het algemene onderhoud kan je ook opgeroepen worden voor technische storingen. Je doet een uitgebreide analyse en weet op deze manier snel de problemen te lokaliseren. Uiteraard voorzie je ook een gepaste oplossing.

Om problemen zoveel mogelijk in te perken worden er ook regelmatig metingen uitgevoerd om eventuele pannes te kunnen voorkomen. Ook dit zal deel uitmaken van jouw takenpakket.

Profiel


Om in aanmerking te komen voor deze job heb uiteraard een gepaste achtergrond. Een secundair of hoger technisch diploma is een must. Heb je inmiddels een concrete ervaring achter de rug als elektromechanieker of technicus dan is dit zeker mooi meegenomen.

Binnen de metaalverwerkende industrie gelden er ook strikte regels inzake veiligheid. Je weet deze te respecteren en na te leven. Een ordelijke werkstructuur kan hier alvast aan bijdragen.

Om te begrijpen waar je mee aan de slag gaat is het ook noodzakelijk dat je in staat bent om diverse technische plannen te lezen. Dit kan gaan van elektriciteit tot hydraulica en pneumatiek.

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt.
Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Uiteraard sta je er nooit alleen voor maar is er steeds een team van collega's dat klaar zal staan om jou te begeleiden indien nodig!

Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Stuur je cv naar simon.coolen@manpower.be , bel me op: 0479 35 03 32 of PM me via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simoncoolen/

Trefwoorden: mechanica, hydraulica, pneulatica, pneumatiek, elektromechanieker, mechanieker, monteur, storingstechnieker, technicus, technieker, metaal, metaalindustrie, metaalsector, lood, zink, onderhoud
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 7664407

HOFKWARTIER 26
2200 HERENTALS
BELGIE

Telefoon:+32 1 425 96 70
Mol

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Monteur elektriciteit en elektronica' jobs in Mol meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.