Terug naar zoekresultaten

ELEKTROMECHANICIEN

384457748

Via AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ELEKTROMECHANICIEN

Functieomschrijving

Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

Profiel

Je hebt een technische opleiding (elektromechanica) genoten en hebt hierbij reeds een eerste werkervaring achter de rug. Of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en stelt je flexibel op naar verschillende klanten, opdrachten en werkuren (ploegen en dag). Je bent klantgericht en weet perfect in te spelen op de vraag van onze klant. Tot slot ben je iemand die zowel zelfstandig als in team kan werken waarbij veiligheid telkens voorop staat.

Aanbod

Logi-technic biedt een uitdagende en afwisselende job binnen verschillende sectoren waarbij je je jezelf steeds verder kan ontplooien. Je werkt op afwisselende projecten bij onze klant waarbij je telkens van thuis uit vertrekt. We bieden je bij opstart meteen een bedrijfswagen inclusief een tankkaart. Je krijgt een materiaalkoffer ter waarde van 1250 EURO en werkkledij van Logi-Technic. Verder krijg je ook een smartphone met abonnement.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Beveren

Alle jobs Technicus elektriciteit en elektronica

Populaire jobs in Technicus elektriciteit en elektronica:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Technicus elektriciteit en elektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Beveren-Waas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.