Terug naar zoekresultaten Vorige

30 van 75

Volgende

Elektromecanicien te Gent - 3 ploegen

441164437

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 29 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektromecanicien te Gent - 3 ploegen

Functieomschrijving

Voor onze Gentse klant, is AGO Technics op zoek naar een elektromecanicien - 3 ploegen. Als elektromecancien word je allround ingezet op zowel het preventie als curatieve onderhoud. Om de drie weken heb je het volledige machinepark doorlopen. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud volgens een bepaalde planning. Hiervoor krijg je wekelijks de planning door, om onder meer het oliepeil te controleren, de machine te smeren, na te kijken indien er wisselstukken moeten worden aangekocht,... Hiernaast sta je uiteraard in voor het algemeen onderhoud en herstellingen. Wanneer er zich een storing of machinebreuk voordoet, ben jij, samen met je collegas verantwoordelijk om de machine zo snel mogelijk terug operationeel te maken. Deze storingen krijgen altijd voorrang op het preventieve onderhoud. Als derde luik ben je ook inzetbaar bij het installeren van nieuwe machines. Indien je hiernaast ruimte ziet voor verbeteringen of ideeen hebt voor optimalisatie, breng je deze aan en sta je in voor de uitwerking hiervan. Overkoepeld ben je steeds open communicatief naar je verantwoordelijke over de uitgevoerde taken. Hierbij hou je ook alles goed gedocumenteerd bij.

Profiel

Je beschikt over een opleiding elektromechanica, industriële elektriciteit, elektrotechnieken,... Als je reeds een mooie ervaring hebt opgebouwd als technieker dan is dit zeker een pluspunt maar als schoolverlater kan je mits een relevante ervaring zoals een stage ook zeker en vast in aanmerking komen. Qua persoon ben je een leergierig en gedreven iemand. Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je wenst te werken in een 3-ploegenstelsel (vroeg - laat - nacht). Je kan ook werken in een permanentiesysteem, waarbij je om de 3 weken in het weekend werkt.

Aanbod

Je komt terecht in een stabiele werkomgeving, waar je in een warm team zal worden verwelkomd. De organisatie streeft steeds het beste voor zijn werknemers na en biedt allerlei opleidingen en ontplooiingskansen intern. Je start aan een basis brutoloon van ongeveer ?15 / uur , aangevuld met andere extralegale voordelen. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.