Terug naar zoekresultaten

ELEKTRISCHE AANDRIJVINGEN | TECHNIEKER OP DE BAAN | BENELUX

Via Manpower

Staat 12 dagen op Jobat.be


Mijn naam is Yana en ben voortdurend op zoek naar ervaren en sterke technische profielen die onmiddellijk met een vast contract in dienst gaan bij onze klanten. Zelf ben ik werkzaam bij Manpower Permanent Placement, binnen deze divisie dragen wij graag bij tot uw toekomst en gaan we samen op zoek naar een interessante job op maat van uw ervaring en verwachtingen.

Voor onze klant, duitse pionier actief in elektrische aandrijvingen en afsluiters voor de industrie, zijn wij op zoek naar (m/v) SERVICE TECHNIEKER voor de regio Benelux:

ELEKTRISCHE AANDRIJVINGEN | TECHNIEKER OP DE BAAN | BENELUX

Functieomschrijving


Als service technieker ga je op de baan en ben je verantwoordelijk voor Benelux. Je verzorgt de volledige plaatsing en installatie van de aandrijvingen on site bij de klant. Daarnaast ga je ook bestaande aandrijvingen inspecteren, reviseren, herstellen en testen. Steeds met zorg voor een goede service en het juiste technisch advies voor de klant. Naast het uitvoeren van de werkzaamheden verzorg je ook servicerapporten.

Profiel


Je behaalde een technisch diploma elektronica-automatisatie of elektromechanica en bent gebeten door techniek. Kennis van besturings-en aandrijftechnieken vormt een pluspunt. Je kan zowel goed in team werken als zelfstandig je plan trekken. Uw werk voer je nauwkeurig uit en bent een sterke communicator. Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een meerwaarde. Woonachtig in de regio tussen Noord-Antwerpen en Brussel is een plus.

Aanbod


Een afwisselende job met uitdaging, waarin je initiatief en verantwoordelijkheid kan nemen en de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Bij een motiverend bedrijf met een innovatief productgamma en langetermijnvisie. Je salarispakket bestaat uit een mooi loon en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een Volkswagen transporter om jezelf te verplaatsen.

Drijf jij mee de toekomst van de klanten aan? Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature en stuur uw CV door naar yana.tilborghs@manpower.be of bel voor meer informatie op het nummer 03 217 97 20.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.