Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 10

Elektrisch tekenaar - toffe KMO (Evergem)

368006215

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektrisch tekenaar - toffe KMO (Evergem)

Functieomschrijving

Ben jij een krak in het tekenen, lezen en begrijpen van elektrische schema's? Dan ben jij de persoon die onze klant, een toffe KMO gelegen te Evergem zoekt! Door een interne verschuiving binnen de firma is er een plaats vrijgekomen. Daarom is AGO Technics op zoek naar een elektrisch tekenaar. Je hebt een divers takenpakket dat bestaat uit volgende onderdelen: - Je tekent, leest en begrijpt elektrische schema's, zowel volgens de normen van het bedrijf als voor hun klanten; - Met de hand getekende schema's breng je over in een PC-programma, namelijk Autocad; - Wijzigingen en aantekeningen op bestaande schema's lees en begrijp je, deze breng je ook over in het PC-programma; - Binnengekomen elektrische schema's van de klan, converteer je naar de programma's waar het bedrijf mee werkt (Autocad, SEE Electrical, Design Cad,...); - Schema's op de computer getekend sla je op en bezorg je aan de klant; - Tot slot stel je een volledig elektrisch (as-built) dossier samen (inhoudstabellen, berekeningen, schema's, attesten,...) en bezorg je dit aan de klant; Je hebt een beperkt klantencontact, dit situeert zich vooral in het afstemmen van de schema's met de klant. Van zodra jouw ontwerp af is, wordt dit overhandigd aan de projectleider.

Profiel

Je hebt een passie voor het tekenen van elektrische schema's, daarnaast heb je een A1-diploma in een elektrotechnische richting op zak en bij voorkeur ook een eerste ervaring.
Je bezit de kennis en maturiteit om in een KMO te werken en je wil een echte meerwaarde betekenen voor het bedrijf.
9 to 5? Dat ken je niet, jij bent flexibel naar werkuren toe. Je zal voornamelijk starten om 7u en je eindigt je werkdag om 17u. Natuurlijk werk je af waar je mee bezig bent voordat je afsluit.
Je werkt in een 40-uren week wat wil zeggen dat je 12 extra verlofdagen opbouwt. Bij opname van jouw ADV-dagen wordt je uitbetaald.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische KMO van ongeveer 20 - 30 werknemers en jij bent onderdeel van het tekenaar-team dat bestaat uit 2 à 3 collega's.
De firma biedt een marktconform loonpakket afhankelijk van jouw ervaring, competenties, leeftijd,... en biedt jou een vast contract na positieve interimperiode.
Ben jij de elektrisch tekenaar die wij zoeken? Neem dan snel contact op door jouw cv door te mailen naar gent.technics@ago.jobs of neem die telefoon nu in je hand en bel ons op 09/374.61.33!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Tekenaar elektriciteit, elektronica
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar elektriciteit, elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.