Terug naar zoekresultaten

1 van 5

Volgende

ELEKTRISCH TEKENAAR / ONTWERPER

* Elektrisch Tekenaar / Ontwerper
* Elektrische automatisering
* Regio Gent-Zeehaven

Hays | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrische automatisering, gelegen in de Gentse Zeehaven, is Hays Engineering Gent op zoek naar een Elektrisch Tekenaar / Ontwerper.

ELEKTRISCH TEKENAAR / ONTWERPER

Functieomschrijving

Voor de job van Elektrisch Tekenaar / Ontwerper ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van industriële installaties. Je werkt nauw samen met de engineers en op basis van hun input ontwerp je plannen, schema's en documenten. Daarnaast bepaal je ook welke elektrische materialen nodig zijn en wat besteld moet worden. Nadien volg je de realisatie en uitvoering op de voet en blijf je steeds ter beschikking als expert voor verdere ondersteuning. Ook voer je eventuele aanpassingen uit in het ontwerp indien nodig. Jouw takenpakket gaat verder dan enkel het uitvoerende, je denkt mee over de ontwerpen en over hoe het beter kan naar optimalisatie toe in de toekomst.

Profiel

Voor de vacature van Elektrisch Tekenaar / Ontwerper kom je in aanmerking wanneer je over een technisch master- of bachelordiploma beschikt (of gelijkwaardig door ervaring). Je hebt een sterke interesse in elektriciteit. Kennis van een elektrisch tekenpakket is een plus, maar interne opleiding is steeds mogelijk. Verder omschrijf je jezelf graag als een communicatieve teamplayer die graag ordelijk en nauwkeurig te werk gaat.

Aanbod

Je komt in de functie van Elektrisch Tekenaar / Ontwerper terecht in een professioneel en gemotiveerd team. Door de uitdagende en uiteenlopende projecten blijf je steeds groeien in je job en heb je veel variatie. Daarnaast wordt er een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen aangeboden. Jouw inzicht en mening worden geapprecieerd en er wordt aandacht besteed aan een goede work-life balance.

Interesse in de job van Tekenaar / Ontwerper voor uitdagende projecten in de regio Gent-Zeehaven? Solliciteer online of contacteer Tessa Dedecker van Hays Engineering Gent via 09 269 25 42.

Interesse?

Hays Gent
Tessa Dedecker
09 269 25 42
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar elektriciteit, elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.