Terug naar zoekresultaten

ELEKTRISCH INSTALLATEUR

173428413

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ELEKTRISCH INSTALLATEUR

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Gent is Ago Technics op zoek naar een elektrisch installateur. Je voert elektrische werken uit volgens de regels van het vakmanschap. Je krijgt jouw opdrachten door van de directie, ploegverantwoordelijke, werfleider of projectleider. De tewerkstelling kan zowel plaatsvinden in het atelier of op verplaatsing. Tot jouw takenpakket behoort het uitvoeren van elektrische werkzaamheden zowel in de industrie en KMO als in de residentiële sector. Je doet aan bordenbouw, automatisaties, databekabeling en dringende elektrische herstellingen. Je past technieken als tappen, boren, slijpen en lassen toe. Af en toe komen er kleine administratieve taken bij kijken zoals het invullen van werkbonnen, leveringsbonnen, herstellingenfiches en verbeterformulieren. Verder neem je deel aan meetings omtrent veiligheid, kwaliteit en milieu. Bij het uitvoeren van je taken hou je steeds rekening met de veildigheidsvoorschriften. Tenslotte werk je nauw samen met de ploegverantwoordelijke, werfleider en de ondersteunende diensten.

Profiel

De geschikte kandidaat heeft een opleiding TSO Elektrische installatietechnieken of heeft al ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een VCA-attest en hebt een schaarlift rijbewijs en een B-rijbewijs. Verder kom je in aanmerking als je elektrische schema's kan lezen en kan optekenen. Je kan goed werken met elektrische handgereedschappen zoals een boormachine, zaagmachine, slijpmachine, freesmachine,.... Je bent hands-on en bent in staat om beslissingen te nemen wanneer nodig. Je bent communicatief en flexibel ingesteld. Verder kan je zowel goed in team werken als zelfstandig. Ook ben je stressbestendig en hou je het hoofd koel bij onverwachte situaties. Tenslotte kan je probleemoplossend denken.

Aanbod

Je komt terecht in een leuk bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Je krijgt heel verantwoordelijkheden en een aantrekkelijke verloning. Het gaat om een gevarieerde functie met uitdagingen. Je werkt hoofdzakelijk in dag.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Installateur elektrotechniek' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.