Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 11

Volgende

Elektrisch geschoolde ploegverantwoordelijke - Vast contract

Via Manpower

Staat 6 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een sterke multinational gelegen in de regio van Kortrijk, zijn wij op zoek naar een technisch en elektrisch geschoolde ploegverantwoordelijke om in dag te werken.

Elektrisch geschoolde ploegverantwoordelijke - Vast contract

Functieomschrijving


Als ploegverantwoordelijke zal je een geautomatiseerde afdeling aansturen waar een eerste bewerking van het productieproces gedaan word. Je maakt de productieplanning op en stuurt hierbij 4 operatoren (die werken in ploeg) aan waarvoor je de aan- en afvoer van goederen regelt. Verder bewaak je de kwaliteitseisen van de producten, de veiligheidsvoorschriften binnen productie en help je bij het oplossen van acute technische storingen. Je geeft hierbij ook instructies naar de technische dienst, ook naar het ombouwen van de machines. Tot slot vervul je alle administratie naar kwaliteit, productieorders, personeel, etc.

Profiel


De ploegverantwoordelijke waar wij naar op zoek zijn is technisch geschoold optie elektriciteit - elektromechanica of gelijkwaardig door interesse of ervaring. Hierdoor kan je PLC's uitlezen en aanpassen waar nodig en weet je de eerste technische storingen op te lossen met je team. Als persoon ben je plichtsbewust, leergierig, flexibel en heb je bij voorkeur ervaring met administratie verwerken in SAP. Waar nodig werk je als teamplayer ook actie mee op de werkvloer.

Aanbod


Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke multinational waar je na een gedegen opleidingen een uitdagende en verantwoordelijke functie krijgt binnen een afdeling die binnenkort volledig zal vernieuwd worden. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk verloningspakket met maaltijdcheques en verzekeringen. Ook kansen op doorgroei zijn mogelijk.

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Zaalpersoneel
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Zaalpersoneel' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.