Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 16

Volgende

ELEKTRICIEN

462710666

AGO Jobs & HR | Evergem | Interim, Voltijds

Staat 46 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ELEKTRICIEN

Functieomschrijving

Voor onze klant in Evergem zijn we op zoek naar een technieker met goede kennis elektriciteit. Tot je takenpakket behoren: Opsporen en herstellen van defecten en uitvoeren van voorbereide werken teneinde stilstanden zoveel als mogelijk te beperken of vermijden. - opsporen en oplossen van defecten en/of storingen - Uitvoeren van montage en demontage werken - Uitvoeren van opdrachten in het kader van preventief onderhoud (controles, calibraties en smeerrondes) - Uitvoeren van herstellingswerkzaamheden in het atelier - Correcte registratie van de gebruikte reservestukken en gepresteerde uren - Aan en afmelden van interventies aan de productieverantwoordelijken - Melden van wijzigingen of fouten aan de meegekregen plannen - Melden van technische specificaties van de vereiste materialen om curatief onderhoud normaal te laten verlopen - Zorgen voor de goede uitbating van de energie-installaties (stoom, demi, perslucht, stikstof,...) Instrumentatie vervangen en installeren. Elektrische verbeteringswerken uitvoeren. Motoren vervangen en aansluiten. SIF's uitvoeren. Opmerkingen elektrische keuringen wegwerken. Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. Optimaliseren van vaardigheden teneinde de instructies uit te voeren met respect voor veiligheid, milieu en kwaliteit.

Profiel

Een A2-diploma in de richting elecktromechanica, elektriciteit, elektronica of meet en regeltechnieken heb je behaald. Alles stel je in het werk om de klanten tevreden te houden. De organisatie en de medewerkers probeer je zo goed mogelijk te ondersteunen. Half werk is niet aan jou besteed. Problemen oplossen doe je graag door pro-actief en heel nauwkeurig te werk te gaan. Zowel in team kan je goed werken, maar ook zelfstandig voer je jouw werk vlot uit. Vervolgens kan je verantwoordelijkheid opnemen en ben je bereid om in 3 ploegen te werken.

Aanbod

We bieden je een stabiele werkomgeving met werkzekerheid gekoppeld aan een mooie verloning met extralegale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Evergem
Kwadeweg 39
9940 Evergem
Tel.: 09 374 58 06
Email: Evergem@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.