Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 9

Volgende

ELEKTRICIEN

416854620

AGO Jobs & HR | Beveren-Waas | Interim, Voltijds

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

ELEKTRICIEN

Functieomschrijving

Bij de firma neem je zelf jouw loopbaan in handen! Je start in een gezonde en groeiende onderneming, waar jouw werkomgeving garant staat voor leermogelijkheden en uitdagingen. Dankzij onze organisatiestructuur en uitgetekende loopbaanpaden heb je zicht op jouw toekomst en blijf je groeien. Je werkt zowel aan je technische als aan je soft skills, en kan je zo op langere termijn specialiseren in één of ander technisch domein, of evolueren in een meer commerciële of management functie. Jouw persoonlijk opleidingsplan wordt jaarlijks besproken met je verantwoordelijken, zo weet je steeds waar jij aan toe bent. Transparantie is dan ook één van onze waarden! Pas afgestudeerd of (een eerste) werkervaring in industriële automatisering, software engineering, electrical of mechanical engineering?

Profiel

Je hebt een opleiding als Elektricien achter de rug en kan jezelf zonder problemen verplaatsen naar verschillende werven. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en schrikt niet om te werken in weer en wind.

Aanbod

De firma heeft niet enkel oog voor de inspanning, ook ontspanning maakt deel uit van werken bij de firma! Ze bieden een interessante verlofregeling en flexibele werkuren. En je kan je daarnaast ook uitleven op ons jaarlijks personeelsfeest, met de kinderen en collega's Sinterklaas vieren, of deelnemen aan de vele sportieve en culturele activiteiten die we jaarlijks organiseren.

Een organisatiestructuur opgebouwd uit autonome business units zorgt ervoor dat we, in combinatie met de slagkracht van een internationale groep, toch steeds een persoonlijke benadering en hoge flexibiliteit kunnen bieden aan onze klanten. Ook als medewerker binnen de firma kom je terecht in een informele, mensgerichte omgeving, met korte communicatielijnen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Beveren
Grote Markt 10
9120 Beveren
Tel.: 03 750 91 91
Email: Beveren@ago.jobs
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële elektronica' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.