Terug naar zoekresultaten

Elektricien (internationale tewerkstelling) - regio Eeklo

439868029

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektricien (internationale tewerkstelling) - regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor onze klant, een staalverwerkingsbedrijf regio Eeklo, is AGO Technics op zoek naar een elektrotechnieker in dag. Het doel van de functie is om nieuwe industriële installaties elektrisch in dienst te stellen op de verschillende werven en projecten. Aan de hand van elektrische schema's sluit je onder meer elektrische installaties aan en onderhoud je deze. Daarnaast sta je ook in voor de bekabeling van schakelkasten. Je staat onder meer in voor het uitvoeren van volgende taken: - Je controleert, meet, stelt af en test de installaties. - Je stelt nieuwe installaties in dienst en volgt bestaande projecten op. - Je detecteert en analyseert defecten. - Onderdelen die defect zijn, vervang je. - Je voert herstellingen uit van gemiddelde complexiteit aan verschillende elektrische onderdelen van machines, apparaten en werkplaatsuitrusting. - Je voert de nodige eindafregelingen uit.

Profiel

Voor deze job ben je in het bezit van een diploma in een elektrische richting. Ervaring is een plus maar geen vereiste, enthousiaste schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking!
Bij voorkeur ben je in het bezit van een VCA-attest, maar dit kan nog worden behaald bij vaste indienstname in het bedrijf. Ervaring met een heftruck en op stellingen staan vormt een voordeel, heb je hiervan een attest dan is dit nog beter. Niet getreurd als je dit niet hebt, dit kan altijd worden aangeleerd.
Je hebt een ware passie voor elektriciteit en loopt over van het enthousiasme en de motivatie!
Af en toe zullen er opdrachten zijn in het buitenland, je het er dus geen probleem me om te reizen voor jouw job.

Aanbod

De firma biedt je een marktconform loon met o.a. maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.
Je vertrekt elke dag om 6u vanop de site naar de werf, waar je 8 uren ter plaatse werkt. Op het einde van je dag keer je terug naar de site en van daaruit naar huis. De verplaatsing van en naar de werf wordt vergoed als mobiliteit.
Je werkt in een 39u20-week onder een 38 uren stelsel. Dit wil zeggen dat je 8 extra dagen verlof opbouwt! De extra uren worden onmiddellijk uitbetaald en niet bij opname van het verlof.

Interesse? Mail dan snel je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen vervolgens contact met jou op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.