Terug naar zoekresultaten

Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning

386926261

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch - ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is - in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma (bv. Industriële elektriciteit, elektromechanica, Meet- en Regeltechnieken,...), bij voorkeur aangevuld met een eerste werkervaring. Je bijt je vast in iedere technische storing.
Je staat erop om iedere technische storing te doorgronden, te analyseren en op te lossen.
Hierbij ben je creatief ingesteld en kennen de industriële installaties geen geheimen voor jou. Je bent bereid om sporadisch in ploegen te werken.

Aanbod

Je krijgt een aantrekkelijke verloning (18.50 euro bruto per uur) met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag. Je werkt 40u per week (in plaats van 37u), hierdoor heb je naast je 20 wettelijke dagen verlof nog eens 18 betaalde adv dagen. Dus in het totaal zijn dan 38 dagen verlof op jaarbasis. Er wordt jou een uitdagende, afwisselende job met een brede ruimte voor eigen initiatief aangeboden. Er wordt jou ook een doorgedreven opleiding aangeboden met oog voor veiligheid, milieu en kwaliteit.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.