Terug naar zoekresultaten

Elektricien (3 ploegen) - regio Gent

463932502

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 40 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Elektricien (3 ploegen) - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, actief in de chemische sector en gelegen in de regio van Oudenaarde, is AGO Technics op zoek naar een elektricien in 3 ploegen die te werk zal worden gesteld op de site in de regio van Gent. Je staat in voor de uitvoering van volgende taken: - Je spoort defecten en storingen op en herstelt deze, hierbij behoort ook het uitvoeren van voorbereidende werken om stilstanden te beperken of vermijden. - Je voert verschillende (de)montage werken uit. - Je voert opdrachten uit in het kader van preventieve en curatieve onderhouden (controles, calibraties, smeerrondes,...). - Je registreert correct de gebruikte reservestukken en de gepresteerde uren. - Je meld de interventies aan de productieverantwoordelijken. - Wanneer er plannen werden meegekregen let je erop dat hier geen wijzigingen of fouten zijn, wanneer dit toch het geval is, meld je deze. - Je zorgt voor een goede uitbating van de energie-installaties (stoom, demi, perslucht, stikstof, invinerator,...). - Je vervangt de instrumentatie en installeert deze. - Je voert elektrische verbeteringswerken uit. - Je vervangt motoren en sluit deze aan. - Je zorgt ervoor dat opmerkingen in elektrische keuringen worden opgelost.

Profiel

We zijn op zoek naar iemand met een diploma in een technische richting (bij voorkeur elektriciteit of elektromechanica). Indien je ervaring hebt is dit een plus maar geen vereiste, schoolverlaters kunnen ook in aanmerking komen.
Je beheerst perfect de Nederlandse taal. Tot slot heb je een goede portie gezond verstand en werk je graag zelfstandig.

Aanbod

Je krijgt de kans om je te ontplooien als elektricien in een gevestigde firma. Een vast contract wordt aangeboden na positieve evaluatie.
Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.