Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 21

Volgende
ExxonMobil

Electrical & Instrumentation Technician – Antwerp Polymers Plant

Bij ExxonMobil

Staat 12 dagen op Jobat.be

ExxonMobil is één van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasmaatschappijen ter wereld.
Chemische stoffen zijn de bouwstenen van de natuur. Die chemische bouwstenen (of moleculen) worden door creatieve wetenschappers tot talloze alledaagse producten getransformeerd.
ExxonMobil Chemical Belgium produceert in zijn fabriek in Zwijndrecht en Meerhout twee soorten polyethyleen met een lage dichtheid - LDPE : homopolymeren en co-polymeren. Co-polymeren van polyethyleen worden gemaakt door tijdens het productieproces grondstoffen toe te voegen. Hierdoor krijgt het polyethyleen speciale eigenschappen. Bijna al het geproduceerde polyethyleen wordt verkocht op de Europese markten, maar export buiten Europa is ook belangrijk. LDPE kent een breed scala aan toepassingen. ExxonMobil Chemical levert haar producten aan een groot aantal industrieën. Homopolymeren worden voornamelijk gebruikt voor cacheerlagen op papier, karton, aluminiumfolie, verpakkingsfolie voor voeding en plastic draagtassen. Co-polymeren worden onder andere gebruikt in kleefstoffen, schoenzolen, wielen van kinderwagens en geluidsisolatie.
 

Electrical & Instrumentation Technician – Antwerp Polymers Plant

Functieomschrijving

Als Electrical and Instrumentation Technician op onze vestiging in Zwijndrecht ben je verantwoordelijk voor het op een veilige manier onderhouden en repareren van een zeer divers equipment, gaande van zuivere instrumentatie 24V niveau tot hoogspanningsinstallaties 36KV in onze chemische fabrieken met als doel de integriteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installaties continue te verbeteren.  
Voorbeelden van deze installaties zijn, aansturing en bewakingssystemen voor compressoren, blowers, verpakkingsmachines. Dit gaat van, druk, flow, vibratie, temperatuurelementen, DCS, PLC’s, motoren tot hoogspanningsinstallaties.
Tijdens een onderhoudsstop word je als jobleader ingezet. Dit betekent dat je zowel zelfstandig als in teamverband verschillende onderhoudstaken moet zien te klaren. Verder zorg je voor het (deels) voorbereiden, veilig uitvoeren, begeleiden en administratieve nazorg van de taak.

Profiel

Als nieuwe ExxonMobil medewerker heb je een stevige persoonlijkheid:  gemotiveerd en met zin voor initiatief.  Je bent leergierig met een passie voor techniek.  Je bent een teamplayer met een behoorlijke dosis flexibiliteit en je hebt oog voor veiligheid, gezondheid en milieu. Je bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken. 
Je bezit een professionele bachelor in de richting elektromechanica, chemie, onderhoudstechnieken of (proces)automatisatie,  meet- en regeltechniek, elektronica of een A2 diploma met gelijkstelling door werkervaring.
Nederlands spreek je zeer vloeiend; Engels spreken en begrijpen vormt geen probleem.

Aanbod

 Wij bieden een interessante en uitdagende functie, ontwikkelingsmogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Meet- & regeltechnicus
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica, Meet- & regeltechnicus' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.