Terug naar zoekresultaten
Aures

Electrical Maintenance Supervisor

Via Aures

Staat 25 dagen op Jobat.be

Onze klant is een internationale en beursgenoteerde toeleverancier van halffabricaten in de chemische sector. Het bedrijf produceert voornamelijk voor automotive en kunststofverwerkende bedrijven. Dankzij een succesvolle overname kent het bedrijf een serieuze groei. Hun succes is voornamelijk toe te schrijven aan hun voortdurende drang tot verbetering via doorgedreven automatisering en continue investeringen in hun machinepark met de  laatste technologieën. Momenteel hebben ze voor hun vestiging in de buurt van Gent een vacature voor een Electrical Maintenance Supervisor.

Electrical Maintenance Supervisor

Functieomschrijving

Als diensthoofd zal je ingezet worden om een team van techniekers te begeleiden, het opzetten van het onderhoudsplan alsook het uitvoeren van complexe interventies. Deze interventies omvatten elektriciteit, automatisatie, pneumatica, …
Je stelt zowel een preventief- als curatief onderhoudsplan op en je volgt al deze projecten op.
Je ondersteunt het team van techniekers, begeleidt hen en je geeft de nodige opleidingen.
Je verantwoordelijkheid kan over de ganse productiesite ingezet worden: nutsvoorzieningen, wisselstukken, engineeringprojecten, elektrische keuringen, ISO normeringen en het opstellen van de nodige manuals.
 

Profiel

Je behaalde minstens een bachelordiploma in een technische richting (bv. elektriciteit, elektromechanica)
Je kan reeds een uitgebreide ervaring voorleggen als technisch verantwoordelijke. Sterk technisch inzicht als leidinggevende skills zijn noodzakelijk.
Je hebt kennis van PLC sturing, SAP, EPlan, …
Je collega’s zien jou als iemand met een sterk technisch inzicht, verantwoordelijkheidszin, flexibel, accuraat en stressbestendig. 
 

Aanbod

Onze klant is marktleider in zijn segment en geniet een goede reputatie waardoor je in een toonaangevend bedrijf terechtkomt. Je geniet van een competitief loonpakket met een brede waaier aan extralegale voordelen, onder de vorm van een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, binnen een flexibel uurrooster. Kandidaten met een gezonde ambitie vinden zeker de mogelijkheid om de functie inhoudelijk verder uit te bouwen.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.