Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 174

Volgende
Whoohoo® Gent

Electrical engineer

Via Whoohoo® Gent

Staat 14 dagen op Jobat.be

Onze klant is actief in Oost- en West-Vlaanderen. De plaats van je tewerkstelling hangt af van je woonplaats. Het bedrijf specialiseert zich in de prototypemachinebouw waarbij jij steeds de verantwoordelijkheid krijgt over het elektrische en pneumatische luik van deze uitdagende projecten. Uiteraard wordt een opleiding voorzien waar nodig en volg je een traject op maat van jouw ervaring en ambities. Onze klant heeft zowel een functie openstaan voor een starter als een functie voor iemand met ervaring. Steeds kom je terecht in een losse, collegiale sfeer waar ruimte voor initiatief en inbreng wordt voorzien. Tegenover deze functie staat een aantrekkelijk loon met tal van voorwaarden (gsm, laptop, maaltijdcheques, ecocheques, 13de maand, woon-werk verkeer, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering,...) en een flexibele vakantieregeling met 12 adv-dagen.


Interesse? Ik kijk uit naar jouw reactie via:

Lotte.callens@be.whoohoo.com

0488/92.06.94


Electrical engineer

Functieomschrijving

Op zoek naar een job met een grote dosis autonomie, waarbij jij de verantwoordelijkheid krijgt over het elektrische luik van een project? Jij gaat de elektrische en pneumatische aspecten van een project volledig ontwerpen. Daarbij ga jij dit uittekenen in E-plan en de materiaalkeuze bepalen. Je gaat ook steeds een risicoanalyse opmaken van de verschillende projecten. Door de technische wetgeving op te volgen, ga jij deze steeds actief toepassen in het bedrijf. Daarbij volg je de afdeling bordenbouw, alsook elektrisch materiaal op.

Profiel

Voor jou zijn elektriciteit, pneumatica en aandrijftechniek jouw stokpaardjes waarbij E-plan voor jou geen geheimen kent. Daarnaast ben je ook geïnteresseerd in andere technologische aspecten die in machinebouwprojecten aan bod komen.

Aanbod

Electrical engineer
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bouwkunde' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.