Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 21

Volgende

ELECTRICAL ENGINEER (HOOGSPANNING / HIGH VOLTAGE)

In opdracht van Marlinks is Hays Engineering Gent op zoek naar een Electrical Engineer (hoogspanning / high voltage).

Via Hays Gent | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Marlinks (marlinks.com), een creatieve start-up in de snelgroeiende business van de offshore energy, is ontstaan uit de bedrijven Fluves en Parkwind met het doel om hun kennis en ervaring te bundelen op vlak van stroomkabelmonitoring voor de offshore industrie. Fluves ontwikkelde een techniek voor de toepassing van dieptemetingen en Parkwind zag onmiddellijk de waarde van deze innovatieve techniek voor offshore toepassingen. Nadat ze samen een grondig en succesvol onderzoeksproject hadden gerealiseerd werd Marlinks geboren en wenst deze firma haar activiteiten verder uit te breiden. In het kader van deze groei wenst men het team te versterken met een Electrical Engineer (hoogspanning / high voltage).

ELECTRICAL ENGINEER (HOOGSPANNING / HIGH VOLTAGE)

Functieomschrijving

* Onderzoek / analyse / uitwerken technische oplossingen
* Hoogspanning / high voltage, elektrische en thermische prestaties
* Gent

In de job van Electrical Engineer (hoogspanning / high voltage) ben je verantwoordelijk voor het onderzoek met betrekking tot het meten van de elektrische en thermische prestaties van sterkstroomkabels. Je zal gebruik maken van diverse innovatieve technieken (waaronder RTTR en fiber optic meettechnieken) om de nodige analyses te kunnen maken. Jouw analyses en bevindingen zullen betrekking hebben op draagkracht, overbelasting, kortsluitingen,… en ze zullen jou in staat stellen om de elektrische en thermische prestaties van de sterkstroomkabels te voorspellen, specifiek voor offshore toepassingen. Je adviseert welke tool / software de klanten dienen toe te passen en biedt de nodige technische ondersteuning om deze tools uit te bouwen en te implementeren bij klanten. In deze job zal je de nieuwste ontwikkelingen en evoluties op de voet volgen en bekijken welke technieken voor de projecten van Marlinks nuttig kunnen zijn.

Profiel

Je komt voor de vacature van Electrical Engineer (hoogspanning / high voltage) in aanmerking wanneer je over een technisch masterdiploma beschikt (bv. elektromechanica, elektrotechnieken, industrieel of burgerlijk ingenieur,…). Bij voorkeur kan je minstens een eerste werkervaring voorleggen. Relevante ervaring binnen R&D op elektrisch niveau is een belangrijk troef. Verder is het belangrijk dat je over een goede kennis van sterkstroom-/ krachtstroomberekeningen beschikt en ervaring hebt met engineeringsoftware zoals Matlab en/of CFD-programma's (bijvoorbeeld Ansys, Comsol,…). We zoeken een ondernemende en proactieve kandidaat die graag klant- en resultaatgericht werkt. Je bent iemand die graag in teamverband werkt.

Aanbod

Als Electrical Engineer (hoogspanning / high voltage) kom je bij Marlinks terecht in een technische en innovatieve omgeving. Voor deze job kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat aangevuld wordt met een totaalpakket aan extralegale voordelen.

Interesse in deze job als Electrical Engineer (hoogspanning / high voltage) bij Marlinks in Gent? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 (directe lijn).

Interesse?

Hays Gent
Carolien Seynaeve
0032498176542
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektrotechniek' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.