Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 41

Volgende

eHealth Project Coordinator

Bij Smals

Staat 16 dagen op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

eHealth Project Coordinator

Functieomschrijving

Als Project Coordinator voor het eHealth Platorm, beheer je meerdere projecten van de eerste stap (identificatie en analyse van de behoeften) tot de laatste stap (communicatie, onderhoud,…) conform de aanvaarde specificaties inzake technologie, termijnen, kwaliteit, scope en budget.
Bovendien neem je de rol van enige coördinator op zich met het oog op de goede werwezenlijking van de projectdoelstelligen en draag je bij tot de strategische en operationele werking van het eHealth-platform door de tevredenheid van de klanten nauwgezet op te volgen.
In het kader van de projecten dat u coordineert, volg je de technologische evolutie op, evenals de wettelijke bepalingen die op het eHealth-platform van toepassing zijn, om sterk te staan in discussies over de mogelijkheden voor gegevensuitwisseling tussen de betrokken partijen.
Ten slotte volg je de actoren in de gezondheidszorg op het gebied van beleid, actieplannen en reglementering, om zo proactief de behoefte aan informatie of nieuwe diensten aan het licht te brengen en te analyseren.

Profiel

Je beschikt over een master diploma en en je hebt reeds een eerste werkervaring binnen projectbeheer.Een managementopleiding is een pluspunt.
Je uitstekende communicatieve en redactionele competenties, je onderhandelingsvaardigheden en je wil om te slagen zijn je voornaamste troeven.
Je werkt methodisch en je legt prioriteiten.
Je hebt een goede kennis van de gezondheidszorgsector en je kan je goed uitdrukken in het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, technisch verantwoordelijke
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Brussel
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.