Terug naar zoekresultaten

Dynamisch Distributieplanner

362832219

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Dynamisch Distributieplanner

Functieomschrijving

Voor een distributiebedrijf te Nazareth zijn wij op zoek naar een dynamische distributieplanner. Samen met uw collega's verdeel je 1500 orders over de 60 vrachtwagens die in de Benelux geleverd worden. Een analytisch en breed denkvermogen is nodig om een rendabele planning uit te werken aan de hand van een planningssoftware. Je hebt dagelijks contact met collega's, klanten en chauffeurs. Je staat in voor de dagelijkse coördinatie en uitvoering van afhaal- en leveropdrachten binnen de Benelux.

Profiel

Je hebt een sterke affiniteit met PC, ervaring met automatische planningssystemen. Je werkt probleemoplossend, je bent veerkrachtig en positief ingesteld. Je bent ook steeds bereid om te werken in een wisselend rooster en kan zeer goed zelfstandig werken.

Aanbod

Een zeer mooie uitdaging in een sterk groeiende familiale organisatie na een korte en intensieve opleiding. Je krijgt tevens ook een concurrentiële verloning.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Deinze (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.