Terug naar zoekresultaten
Austin Bright

Dynamisch Accountantskantoor - Dossierbeheerder met groeiwensen

Via Austin Bright

Wie is onze klant?

Een jong en dynamisch accountantskantoor, gevestigd in de regio van Lubbeek. Hun tienkoppig team behandelt een stevig portfolio aan klanten vanuit verschillende sectoren. Ze bieden hiervoor een high-level dienstverlening aan, en behouden tegelijkertijd ook nog een aangename sfeer in het kantoor.

Wie ben jij?

Een boekhouder of dossierbeheerder die al een eerste ervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare omgeving. Werken in een jeugdige en kwaliteitsvolle omgeving met doorgroeimogelijkheden klinkt voor jou alvast interessant!

Dynamisch Accountantskantoor - Dossierbeheerder met groeiwensen

Dossierbeheerder / boekhouder met groei ambities - Wat kan jij?

Je zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor 2 aspecten, waaronder:

 • Het boekhoudkundig en fiscaal werk, waarbij je zorgt voor de correcte behandeling van de dossiers die aan jou worden toegewezen. Na de nodige inwerkingsperiode leer je het volledig behandelen van een dossiers, inclusief de fiscale aangiftes, balansen...
 • Het contact met klanten, waarin je begint met het tussentijds contact, maar op termijn wel kan doorgroeien tot een vast aanspreekpunt.

Dossierbeheerder / boekhouder met groei ambities - Wie ben jij?

Je behaalde een bachelor of master in Accountancy - Fiscaliteit, en deed hierna alvast een eerste ervaring op in een accountants - of boekhoudkantoor. Hiernaast bezit je enkele kenmerken/ vaardigheden:

 • Je bent leergierig ingesteld en staat open voor nieuwe kennis en informatie;
 • Je bent sociaal en vlot in de omgang, dit zowel met teamgenoten als met klanten;
 • Je pikt vlug nieuwe vaardigheden op en denkt correct na over dossiers;
 • Je hebt een gemotiveerde aanpak en staat ervoor open om in te springen voor collega's waar nodig.

Dossierbeheerder / boekhouder met groei ambities - Wat bieden zij jou aan?

Een interessante leerschool: Door het uitdagend klantenportfolio kan jij genieten van een leercurve met diverse klanten vanuit verschillende sectoren. Je zal werken naast enkele experts in het vak en genieten van opleidingsmogelijkheden, zoals de terugbetaling van cursussen en seminaries.

Een moderne werkomgeving: Enerzijds wordt er in dit accountantskantoor ingezet op het digitaliseren van processen. Deze vooruitstrevende aanpak loopt in lijn met de moderne omgeving van het kantoor waarin je zal werken.

Een marktconform salarispakket: Je loon zal oplopen tot zo'n € 2.400 bruto, afhankelijk van jouw voorkennis en ervaring, aangevuld met enkele extralegale voordelen, waaronder een onkostenvergoeding en maaltijdcheques.

·

Heb je interesse in deze vacature? Of ken je iemand die hier interesse in zou hebben? Laat ons dit zo snel mogelijk weten door het CV te sturen naar apply @ austinbright.com. Jens en Marie helpen je graag verder in je zoektocht!

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van uw kandidatuur.

BIBF / IAB / boekhouding / accountant / dossierbeheerder / accounting / fiscaliteit / boekhoudkantoor / audit/ belastingen / belastingconsulent / auditeur / accountantskantoor / jurist / I.A.B. / B.I.B.F. / IPCF / IEC / fiduciaire

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Bachelor na Bachelor
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Zelfstandige
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.