Terug naar zoekresultaten
CTRL F IT Gent

Dynamics 365 Technical Consultant

Via CTRL F IT Gent

Onze klant biedt totaaloplossingen aan haar klanten door deskundig advies, implementatie en ondersteuning bij IT-projecten. Dit zowel op het gebied van software als op vlak van hardware. Als Microsoft Certified Partner, maakt onze klant (maatwerk)oplossingen in CRM, Sharepoint en NAV.

Dynamics 365 Technical Consultant

Functieomschrijving

Je wordt één van de “key” personen in het Dynamics 365 software team en krijgt hierdoor een zeer diverse waaier aan activiteiten waarbij development en implementatie centraal staat Je staat in voor de technische implementatie van Microsoft Dynamics 365 producten, met primaire focus op Sales en Project Service Automation. Je werkt nauw samen met onze functionele consultants en analisten en wordt ondersteund door ervaren technical consultants. Je start als Technical Consultant waar je de functionaliteiten en van de software oplossingen in detail uitwerkt Je groeit door tot Senior Consultant en specialist van Microsoft Dynamics 365 applicaties. Uitbreiding naar de andere Microsoft Dynamics 365 platformen, die onze klant aanbiedt aan haar klanten behoort zeker tot de mogelijkheden

Profiel

Je hebt ervaring binnen CRM implementatie projecten. Ervaring binnen MS Dynamics 365 ( of Dynamics CRM) is een pluspunt maar geen must, Opleiding binnen MS Dynamics 365 is voorzien.
Je hebt minstens 2 jaar ervaring als ontwikkelaar in .NET (C#)
Je hebt een analytisch en synthetisch denkvermogen. Je hebt een sterke persoonlijkheid, positieve ingesteld en wil steeds jouw doel bereiken.
Je hebt communicatieve vaardigheden en kan zelfstandig werken.
Je zoekt een uitdaging in het ontdekken van de nieuwe toepassingen en mogelijkheden binnen Dynamics 365

Aanbod

Klantenverbondenheid, openheid, eerlijkheid, teamwork, flexibiliteit, pro-activiteit, en constructieve en no-nonsens aanpak staan centraal in de waarden gedreven organisatie.
Je komt terecht in een tof team met ruimte voor persoonlijk initiatief. ESC zorgt voor een goede begeleiding, continue opleiding en je krijgt ruime groeikansen om je carrière verder te ontwikkelen.
Men biedt jou een aantrekkelijk loonpakket in overeenstemming met jouw ervaring, inclusief een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.
Onze klant organiseert ook regelmatig sociale team- en bedrijfsactiviteiten.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Helpdesk & support
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.