Terug naar zoekresultaten

Drystore medewerker DAG - > 2PL

458790312

AGO Jobs & HR | Wielsbeke | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Drystore medewerker DAG - > 2PL

Functieomschrijving

Voor een Dynamisch, groeiend, voedingsbedrijf regio Wielsbeke zijn we op zoek naar een magazijnier. Volgend takenpakket wordt jou toegewezen. - Lossen van de vrachtwagens in overeenstemming met de losplanning. - Het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - Verwerken van de afgewezen goederen. - Herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t het aanleveren en aanvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie op de inpak afdeling en productie en beheren van de voorraad.

Profiel

Je hebt ervaring in het besturen van een heftruck, reachtruck en /of elektrische transpallet. Je werkt efficiënt, je hebt zin voor orde, stiptheid en nauwkeurigheid. Je bent flexibel, je start met daguren met termijn kan dit overgaan in een 2 ploegen stelsel.

Naast een goede kennis Nederlands kan je je uitdrukken in Frans. Enige affiniteit met pc toepassingen is een sterke troef.

Aanbod

Je komt terecht en een uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. Na een geslaagde interimperiode een vast contract.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Ooigem

Alle jobs Heftruckchauffeur

Populaire jobs in Heftruckchauffeur:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Heftruckchauffeur' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.