Terug naar zoekresultaten

DRIETALIG AIRPORT CREW STUDENTS OP BRUSSELS AIRPORT

Via Manpower

Staat 15 dagen op Jobat.be


Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek airport crew medewerker voor op de luchthaven (NIET-student).

DRIETALIG AIRPORT CREW STUDENTS OP BRUSSELS AIRPORT

Functieomschrijving


Als student airport crew sta je in voor een aantal belangrijke taken op de luchthaven, waarbij de rode draad doorheen je takenpakket het verwelkomen van passagiers is en hospitality centraal staat! Jij zorgt er met je glimlach en hulpvaardigheid voor dat de passagiers een aangename tijd op Brussel Airport beleven.

Zo zorg je onder meer voor een vlotte doorstroom van passagiers op verschillende posten op de luchthaven, bijvoorbeeld voor de security, voor de paspoortcontrole, voor de grenscontrole, etc.
Daarnaast geef je de juiste informatie aan passagiers op verschillende locaties, zoals in de vertrekhal, bij de dispatch, de reclaim, etc. en probeer je hen de best mogelijke oplossing aan te reiken bij eventuele problemen. Je bent als het ware het eerste aanspreekpunt voor passagiers bij vragen, waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om hen steeds op een vriendelijke wijze te sturen, te begeleiden, te informeren en te wijzen op een aantal belangrijke punten.

Profiel


Ben je vlot drietalig Nederlands, Frans en Engels? Kan je op een constructieve manier omgaan met lastige of agressieve klanten? Is langdurig recht staan geen probleem voor jou? Ben je flexibel naar werkuren toe en kan je werken in korte & wisselende ochtend, dag, avond en nacht shiften van 5 à 6u per shift, alsook in het weekend en op feestdagen? Kan je minimaal 3 shiften per week werken tussen maandag en vrijdag, daarnaast ook in het weekend en op feestdagen? Beschik je over een eigen wagen om de verplaatsing naar de luchthaven te maken op alle tijdstippen? Is het dragen van een uniform geen probleem voor jou? Ben je onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de student airport crew die wij zoeken!

Aanbod


Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. De klant biedt jou een interim contract aan op basis van dagcontracten met een salarispakket volgens barema's met extralegale voordelen. Je zal in shiften werken zowel tijdens de week als in het weekend.

Interesse? Solliciteer via je online profiel op www.manpower.be! Bij vragen bel 02/2551930 of stuur u cv via mail naar office.vilvoorde@manpower.be voor meer informatie.
Like onze facebook-pagina voor de laatste nieuwtjes!
https://www.facebook.com/pages/Manpower-Zaventem/341180139370301?ref=bookmarks
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.